Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.04.2012

Гребінківський район підтримав щорічну Всеукраїнську акцію «Серце до серця»



Гребінківський район підтримав щорічну Всеукраїнську акцію «Серце до серця»

«Серце до серця» – 7-ма щорічна Всеукраїнська акція, метою якої є організація збору коштів на лікування дітей. Цього року вона відбувається з 16 квітня по 6 травня і призначена допомоги діточкам хворим на цукровий діабет.

За даними МОЗ України, сьогодні з цим захворюванням живуть близько восьми тисяч маленьких українців, число яких щороку зростає. Акція «Серце до серця» 2012 року збирає кошти для закупівлі інсулінових помп – медичного пристрою, що не лише затримує захворювання цукровим діабетом, а й спричиняє зворотній розвиток.

Щороку на Полтавщині проходить благодійна акція "Серце до Серця", яка супроводжується проведенням концертів, вистав, конкурсів за участю учнівської та студентської молоді, членів різних громадських і благодійних об'єднань.

27 квітня 2012 року до цієї акції залучився і Гребінківський район. В районному Будинку культури відбувся благодійний концерт, в якому взяли участь самодіяльний хоровий колектив "Берегиня" районного Будинку культури, керівник Ніла Луценко, хореографічні колективи "Роксолана" та "Забава" дитячої музичної школи, керівники Оксана Лісова та Ірина Максимейко, солісти Юлія Деркач, Аліна Литвиненко, Леся Баранівська, Юлія Пунько, Аліна Логвиненко, Олександра Корчак, Валерія Коваленко, В'ячеслав Романов, гуморист Олександр Лазоренко.
Була проведена акція добровільного внесення коштів для закупівлі медичного обладнання.

У фойє була організована виставка-продаж виробів учнів дитячої музичної школи, Гребінківської   ЗОШ №4, гімназії та виробів із лози представлених народним умыльцем Миколою Калиничем.

Акція «Серце до серця» – це допомога у спрямуванні у правильне русло творчого потенціалу та запалу нашої молоді. Це виховання високих моральних цінностей, співпереживання і небайдужості, це повноцінна участь в суспільному житті. І це ще одна можливість показати, що ми європейського духу нація.

Схожі матеріали:
👁 1304
Категорія: Новини Гребінки
Теги: «Серце до серця», акція, Гребінківський район, благодійство, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ