Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.12.2011

Новий Рік тільки удвох: ради для пристрасних закоханих


Зустріти Новий рік удвох з коханою людиною, в атмосфері любові, пристрасті і романтики?


Новий Рік тільки удвох: ради для пристрасних закоханих

Зустріти Новий рік удвох з коханою людиною, в атмосфері любові, пристрасті і романтики? Відмінна ідея! Адже як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш.

Нам так рідко вдається по-справжньому побути наодинці, нікуди не спішити, не розриваючись між сотнею справ і мільйоном обов'язків, а повноцінне спілкування, романтика, ніжності і навіть заняття любов'ю стали розкішшю.

Новорічна ніч - відмінний привід "зібратися" тільки удвох, забути про усі відволікаючі чинники і провести незабутні романтично-еротичні години зі своєю другою половинкою.

Поки весь світ висаджує в повітря петарди, вживає ящиками шампанське і дивиться Блакитний вогник, влаштуйте собі чудові новорічні канікули любові, завдовжки в ніч, добу, а то і в декілька днів.

Меню

Звичайно, можна провести цю ніч, обжираючись усім тим, чим жалко ділитися з друзями. Але це - не наш варіант.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Поздравления с Новым годом

Якщо ви плануєте еротичне продовження під бій курантів, не готуйте важку їжу! Салати з майонезом, смажене м'ясо і кремові торти - усе це хилить в сон і примушує приймати ферментні препарати, а не налаштовує на романтичний лад і підвищує лібідо.

Обмежитеся легкими делікатесами: для новорічного столу на двох чудово підійдуть ікра, морепродукти, легкі салати, фрукти, сири і ніжні десерти на основі сирного суфле або безе.

Вибір алкогольних напоїв - повністю на вашій совісті, почутті смаку і міри. Але, погодитеся, пити горілку, закушуючи креветками-темпура або малиновою Павлової - це якось не комільфо.

Наряд

Уявіть, що секс, яким, ми сподіваємося, неминуче закінчитися ваше романтичне новорічне свято - це розкішний подарунок, красиво і з любов'ю упакований. Керуючись таким принципом і підбирайте одяг для цієї ночі.

Ви можете надіти розкішну вечірню сукню, милу, чарівну піжаму, еротичну білизну або взагалі залишитися без одягу - усе залежить від вашого смаку, переваг коханої людини і вашої упевненості в собі: ви маєте бути не лише красиві, але і розслаблені на усі 100

Що ж до еротичних маскарадних костюмів - коштує обумовить їх появу заздалегідь. Бути неправильно зрозумілою і почути гомеричний регіт чоловіка, замість милих поглядів і захоплених зітхань - відмінний спосіб зіпсувати Новий Рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Как празднуют Новый год в разных страных

Декорації

Новий Рік удвох - це не означає свято у власній, давно і добре вивченою, квартирі. Швидше навіть навпаки!

Поїхати з міста або країни на свята, зняти номер в готелі свого міста або відмітити свято в лазні - варіанти один краще дргого! Зміна декорацій надасть святу більше романтики, веселощі і яскравість.

Крім того, не обов'язково всю ніч провести, практично не ворушившись: в сценарій такої зустрічі Нового Року цілком може входити вечеря в ресторані, катання з гірки, запуск фейєрверків у дворі або катання сніговика в сусідньому парку.

Про ЦЕ

Нехай ваш секс в новорічну ніч буде таким, що запам'ятовується.

Якщо ви готові до сміливих експериментів: кардинальній зміні ролі, костюмованому представленню - осмілюйтеся! Якщо немає - просто віддавайтеся новорічній любові повністю, думаючи тільки про насолоду і свого партнера.

Прийміть разом ванну, випивши шампанське прямо в гарячій воді, зробіть масаж з ароматичними оліями. Постеліть шовкову постільну білизну, танцюйте стриптиз, повільно, ніжно спокушайте один одного і, нарешті, отримайте найяскравіший в житті оргазм.

За матеріалами: woman.delfi.ua


Схожі матеріали:
👁 2580
Категорія: Здоров'я
Теги: Закохані, Новий рік, Секс, Новорічна ніч




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ