Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   






На Полтавщині лісівники заготовляють жолудіНині у лісівників активна пора заготівлі лісового насіння. Миргородські лісівники збирають жолудь. Як проходить заготівля розповів головний лісничий підприємства Сергій Заєць.
 
«Прийшла пора заготівлі жолудя дуба звичайного, — каже лісівник Сергій Заєць. - Після збору жолуді відсортувують, хворі вибраковують. Сушать  насіння на горищах під залізним дахом та під наметами з гарною вентиляцією, розстилаючи в один шар на папері або ... Читати далі »

| 07.10.2018 | Переглядів: 904
Коментарі (0)

На Полтавщині легковик «Субару Форестер» переїхав жінку, яка лежала на дорозі. Жінка загинула6 жовтня 2018 року в с. Попівка Карлівського району, на 32 км автодороги Полтава-Красноград, водій автомобіля «Субару Форестер» С. 1981 року народження, мешканець м. Маріуполь Донецької області, здійснив наїзд на невідому жінку (вік 40-50 років), яка знаходилась на проїжджій частині дорозі в лежачому положенні.

Внаслідок ДТП пішохід померла на місці пригоди.

Підписуйтесь на наші оновлення у ... Читати далі »

| 07.10.2018 | Категорія: Полтавщина | Переглядів: 911
Коментарі (0)