Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   






За минулу добу патрульні Полтавщини зафіксували 3 аварії Протягом доби на автошляхах Полтавської області сталося три дорожньо-транспорті пригоди. Події відбулися в місті Лубни, селищі Котельва та в Козельщинському районі.

За усіма фактами поліція вивчає обставини та причини ДТП.

Лубни

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29-го січня близько 17-ї години в місті Лубни по вулиці Хорольський. Відомо, що водій автомобіля «Renault Trafic», 1998 року народження, зіткнувся із автомоб ... Читати далі »

| 30.01.2021 | Категорія: Події | Переглядів: 1364
Коментарі (0)

На навчання у Zero Waste Academy Deep level запрошуються представники муніципалітетів та ТГ ПолтавщиниЗапрошуємо представників муніципалітетів та ТГ Полтавської області на навчання у Zero Waste Academy deep level!

Стартує відбір на навчання у Zero Waste Academy Deep level! Спеціалізований навчально-практичний курс Академії реалізується “Центром громадських та медійних ініціатив” (Kharkiv Zero Waste) та ГО "Український центр європейської політики" за підтримки GIZ та розрахований на підготовку ефективних упра ... Читати далі »

| 30.01.2021 | Переглядів: 752
Коментарі (0)