Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.12.2011

9 засобів, що виводять із запою



9 засобів, що виводять із запою

Звичайно, алкоголіком не мріє бути ніхто. Але попереду у нас багатоденне відмічання свята, коли може статися непередбачене. Медики рекомендують оснастити домашню аптечку засобами, які допоможуть людині повернутися в себе після бурхливих узливань.

Бензодиазепиновbй транквілізатор - феназепам, Діазепам, гидазепам. Ці препарати дозволяють швидше заснути, знімають тривогу в тих випадках, коли людина виходить з "штопора", демонструє ознаки синдрому відміни алкоголю (підвищення тиску, тахікардія, лихоманка, тривожність, холодний піт, втрата апетиту).

Якщо немає рецепту, купите корвалол, у складі якого є присутніми бромизовал і фенобарбітал. Приймати його слід кожні три-чотири години по одній третині 25-миллилитрового флакона.

Аміналон (ГАМК, Гаммалон). Цей препарат можна приймати, якщо немає взагалі нічого - ні рецептурних засобів, ні корвалолу. Порівняно із заспокійливими по рецепту аминалон навіть безпечніший. Його добова доза: 500 міліграм один або двічі.

Пантотенова кислота (пантотенат кальцію, вітамін В5). Знімає нервозність і стрес. Рекомендований рецепт: по 500 міліграм двічі в день.

Валеріана, мелатонин. Заспокоюють, нормалізують сон. Взимку ці два препарати (у поєднанні) особливо ефектні - в запої у цю пору року легко плутають день з ніччю.

Вітамін С.
Його можна споживати в п'ятикратній добовій дозі. Хвилюватися за організм не варто: вітамін С легко вимивається сечею.

Ліпоєва кислота в пігулках. Цей засіб допомагає відновити найважливіший гепатопротектор глютатіон, що оздоровлює печінку, зменшує тягу до спиртного. Приймати треба по 100 міліграм двічі в день.

Ацетилцистеїн (АЦЦ).
Потрапляючи в організм, діє як потужний антиоксидант, благотворно діючий на печінку, нервову систему і головний мозок. Можна почати з 600 міліграмом в день, а через п'ять діб збільшити дозу до 1200 міліграма.

Мультивітаміни з мінеральними добавками. Спиртне вимиває з організму запаси цинку і хрому, чому в посталкогольній стадії людини часто тягне на солодке. Вітаміни допомагають впоратися з проблемою.

Корінь кульбаби. Очищає від токсинів кров, бруньки і печінку.

Схожі матеріали:
👁 1350
Категорія: Здоров'я
Теги: свято, Новий рік, запой




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ