Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.06.2017

Депутати затвердили проекти рішень податкової політики в Гребінці


Внесено зміни та доповнення до міських програм та кошторису витрат на 2017 рік


Депутати затвердили проекти рішень податкової політики в Гребінці30 травня 2017 року відбулося засідання 16 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Головуючим на сесійному засіданні був міський голова Віталій Колісніченко. 

Більшість питань депутати прийняли швидко та одноголосно, оскільки всі питання були розглянуті на засіданнях постійних комісій. Але були й такі питання, обговорення яких було досить тривале.

Одне з них – затвердження проекту рішення про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців на 2018 рік, а саме депутат міської ради Монько Л. М. - фізична особа – підприємець, піднімала питання щодо зменшення максимальної ставки податку (20%), але ж все таки проект був затверджений.

Всі інші проекти рішень «Про встановлення місцевих податків і зборів на території м. Гребінка на 2018 рік», а це проекти про встановлення податку на нерухоме майно. відмінне від земельної ділянки, податок на землю, транспортний податок, туристичний збір були затверджені одноголосно.

Також депутати затвердили розпорядження міського голови, які були прийняті в міжсесійний період:  про надання матеріальної допомоги відповідно до міської  Програми соціального захисту окремих незахищених  категорій населення міста на 2017 рік, про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів їх сімей на 2017 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи бути опорній школі в Гребінці?

Внесено зміни та доповнення до міських програм та кошторису витрат на 2017 рік, а саме виділено 30 000 грн. на придбання постільної білизни дошкільному навчальному закладу «Теремок», 60 000 грн. на придбання обладнання, інвентаря та матеріалів на поточний ремонт пологового будинку, 50 000 грн. на придбання урн для сміття, 20 000 грн. на придбання футбольної форми громадській організації «Ветеранський футбольний клуб «Локомотив», 100 000 грн. на переобладнання автомобіля бортового на самоскид Гребінківському ККП, 30 000 грн., на придбання путівок в позаміські табори відпочинку  для літнього оздоровлення та зміцнити  здоров’я дітей шкільного віку, 20 000 грн. на паливно-мастильні матеріали для службового автомобіля відділу поліції, 20 000 грн. на перевезення пільгових категорій населення міста залізничним транспортом.

Крім цього, було внесено зміни до бюджету міста. З районного бюджету бюджету надійшло 500 тисяч гривань на капітальний ремонт дороги по вул. Магістральна, 100 тисяч гривень на поточний ремонт провулку Олексія Припутня та прилеглої території, 100 тисяч гривен на розвиток футболу в місті.

Також прийнято ряд земельних питань та затверджено норми споживання питного водопостачання.

Схожі матеріали:
👁 1015
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: пологовий будинок, кошторис, локомотив, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ