Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.07.2012

Держкомтелерадіо розробив інструкцію з підключення телетюнера



Держкомтелерадіо розробив інструкцію з підключення телетюнера

В Україні вже працює цифрове телебачення. Через звичайну антену після підключення телетюнера можна дивитися безкоштовно понад 22 (незабаром 32) українські телеканали у високій цифровій якості.

Телетюнери стандарту DVB-T2 з'явилися на українському ринку досить недавно, але телеглядачі, які придбали ці пристрої та долучилися до цифрового телебачення, встигли переконатися у його якісних перевагах.

Окрім того, незабаром розпочнеться доставка приймачів цифрового сигналу і пільговим категоріям населення, які подали відповідні заявки до місцевих управлінь праці та соціального захисту, повідомили на сайті  ГУ інформаційної та внутрішньої політики Полтавської ОДА з посиланням на Держкомтелерадіо.

Підключити тюнер та активувати відповідні налаштування для перегляду телеканалів можна самостійно, без допомоги технічних спеціалістів. Однак, для максимального спрощення цієї процедури Держкомтелерадіо розробив детальну інструкцію із підключення телетюнера.

Це можна зробити самостійно, без допомоги технічних спеціалістів. Для максимального спрощення цієї процедури Державний комітет телебачення і радіомовлення України розробив детальну інструкцію із підключення телетюнера.

Між антеною та телевізором треба підключити телетюнер та активувати відповідні налаштування для перегляду телеканалів:
• кабель від антени під'єднати до відповідного роз'єму на телетюнері;

• телетюнер за допомогою потрійного кабелю з трьома роз'ємами різних кольорів підключити до роз'ємів відповідних кольорів телевізора.
Увімкнути у розетку кабелі живлення телевізора і телетюнера. Натиснути на пультах дистанційного керування телевізора та телетюнера кнопки вмикання цих пристроїв (можуть бути позначені символом).

На екрані телевізора за кілька секунд з'явиться меню «Майстер налаштування». Використовуючи пульт телетюнера, здійсніть послідовно необхідні налаштування, визначені у меню.

Мова меню: використовуйте кнопки для вибору мови меню та натисніть кнопку ОК для підтвердження вибору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забезпечення громадян засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення


Країна: використовуючи кнопки, виберіть у списку країну «Україна» та натисніть кнопку ОК для підтвердження вибору.

Режим екрану: використовуючи кнопки, виберіть відповідний формат екрану (якщо екран телевізора прямокутний - бажано обрати «16:9», якщо звичайний - «4:3») та натисніть кнопку ОК для підтвердження вибору.

Живлення антени: використовуйте кнопки для включення живлення антени у разі потреби (режим Вкл.) та натисніть кнопку ОК для підтвердження вибору.

Виберіть у меню «Майстер налаштування» пункт Далі та натисніть кнопку ОКдля підтвердження вибору.

У меню «Налаштування антени» виберіть пункт Пошук та натисніть кнопку ОК для підтвердження вибору.

Телетюнер почне пошук каналів, на екрані буде відображатися інформація про знайдені канали. Як тільки пошук каналів буде завершено, телевізор включиться на каналі, що знаходиться першим у списку каналів.



Схожі матеріали:
👁 1352
Категорія: Освіта
Теги: телетюнер, Держкомтелерадіо, інструкція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ