Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

25.10.2022

Фахівці Держпродспоживслужби провели рейди на території Пирятинської ОТГ


У результаті – ціни були знижені до економічно обґрунтованого рівня за рахунок зниження торговельної надбавки з 32% до 10 %.


Фахівці Держпродспоживслужби провели рейди на території Пирятинської ОТГСпеціалісти Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області під час перевірки порядку формування цін на соціально значущі продукти, яка відбулася нещодавно, побували у трьох магазинах, що розташовані на території Пирятинської ОТГ.

Порушення порядку формування цін встановили на двох об’єктах (66% від загальної кількості).

У результаті – ціни були знижені до економічно обґрунтованого рівня за рахунок зниження торговельної надбавки з 32% до 10 %.

Зокрема, знижено ціну на птицю (четвертину тушки курячої за 1 кг) з 60,00 грн. до 50,00 грн. (торговельну націнку знижено з 32% до 10%) борошно пшеничне вищого ґатунку ТМ «Хуторок» вагою 2 кг з 38,00 грн. до 37,50 грн. (торговельну націнку знижено з 12% до 10%).

Якщо ви виявили неправомірне підвищення цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, поінформуйте Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області  за допомогою електронної пошти:  [email protected].

У зверненні необхідно зазначити найменування та адресу магазину, назву населеного пункту та за можливості підтверджувальні фото, чеки. Дякуємо за співрацю.
 
Головне управління Держпродспоживслужби
в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 701
Категорія: Полтавщина
Теги: рейди, пирятин, ціна, торгівля, Держпродспоживслужба




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ