Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.03.2012

Головна річ весни - ця сукня



Головна річ весни - ця сукня

Самий креативний і нестандартний модельєр України Оксана Караванська розповіла про тренди модного весняного сезону. Ради дизайнера допоможуть Вам вибрати дійсно модну і стильну сукню на 8 березня.

Який look Ви порадите для походу в ресторан?

- Головна річ весни - ця сукня. Довге, міді, коротке, облягаюче або вільне, - крій, довжина і фасон не важливі. Головне, щоб річ була до лиця її власниці. При виборі сукні для відвідування ресторану необхідно керуватися декількома критеріями: що це за ресторан, з ким саме Ви збираєтеся його відвідати, в яких Ви стосунках з чоловіком, що запросив Вас туди.

Якщо на 8 березня станеться Ваше перше побачення, тоді необхідно вибрати сукню весняних, пастельних тонів - персиковий, беж, пудра, спокійний лайм, розбілений лимонний.

Пам'ятайте - тон повинен Вам підходити. Навесні 2012 року трендовими являються відтінки червоного - від ніжного коралового до цвіту п'яної вишні. Якщо Ви досить агресивні і сексапильні, тоді червона сукня - Ваша річ.

Пам'ятайте: навесні - ніяких "маленьких чорних суконь"! Романтична пора року має бути барвистою у всьому.


Який образ слід обрати для відвідування нічного клубу?

- Зараз в тренді гламурний стиль 20-30-х років. Він дуже доречний для клубної дискотеки. Короткі сукні, декоровані блискучими паєтками, бахромою - саме те, що треба. Представте тільки, наскільки динамічним буде Ваш танець, коли увесь цей декор почне буквально танцювати навколо Вас! Також в клуб можна надіти білу сукню або топ - у світлі неонових вогнів Ви виглядатимете дуже ефектно. Для дискотеки підійде наряд кольору металік, золота, бронзи, срібла.

Що слід надіти для романтичного вечора удвох з коханою людиною?

- Ну це дивлячись, наскільки романтичним буде вечір. Сукня має бути в міру скромною, але не позбавленою натяку на сексапільність. Таким чином полюбленому можна натякнути на те, що побачення буде тривалим.

В даному випадку будуть доречні декольтовані сукні. Але декольте має бути не спереду, а на спині - дуже загадково і сексапільно. Що стосується колірної гами, то тони слід підбирати домашні, затишні.

Рекомендуюється, приміром, перламутрово-сірий, спокійний бежевий, перлинно-білий - аристократичні і благородні відтінки.

За матеріалами: luxlux.net


Схожі матеріали:
👁 1571
Категорія: Культура
Теги: модний одяг, Оксана Каравансmка, 8 березня, дизайнер, мода, стиль, сукня до 8 березня, сукня, ради




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ