Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.12.2011

Модний тренд: колірні блоки



Модний тренд: колірні блоки

Один з найпростіших способів виглядати модно цього сезону - використати так звані "колірні блоки". Цей контрастний графічний стиль в одязі відразу виділить вас із загальної сірої маси.

Колірні блоки - один з найбільш помітних трендів того, що йде 2011 року. Одяг і аксесуари пістрявлять яскравими сміливими широкими смугами.

Домінують популярні кольори сезону - помаранчевий, кораловий, яскраво-синій, які часто пом'якшуються блоками сірого, кремового, бежевого і інших нейтральних відтінків. І хоча для відповідності тренду прийнятніше вибирати яскраві кольори, нейтральні кольори теж можна поєднувати. Особливо модно поєднувати у блоках колір хакі, сірий і армійський зелений.

Шари яскравих контрастних кольорів - смілива заява, що свідчить про непохитну упевненість в собі їх носія. Але, маючи справу з такими яскравими кольорами, легко і помилитися. Щоб вас не занесло занадто далеко у веселкові області, керуйтеся при виборі одягу з колірних блоків простими правилами :

1. Більше кольору. Цей тренд присвячений яскравим і контрастним поєднанням, тому найцікавіші сміливі, впадаючі у вічі відтінки. Якщо дизайнерський светр вам не по кишені, ви все одно можете одягнутися в стилі колірних блоків. Просто має бути видні декілька контрастних шарів одягу, наприклад, футболка-сорочка-джемпер.







2. Три - магічне число. Щоб не виглядати як Кубик Рубика, зупинитеся лише на двох, максимум - трьох, кольорах. Два кольори виглядають консервативніше і вишукано, три складають цікавіший і ефектніший контраст.






3. Не побоюйтеся дисгармонії. Звичайні правила підбору кольорів сюди не підходять. Тому не бійтеся комбінувати кольори, які в звичайному житті ви б як правило не поєднували. Наприклад, рожевий з червоним або фіолетовий з помаранчевим. Чим сміливіше, тим краще.







4. Тримайте себе у рамках. Це досить складно, навіть деяких відомих дизайнерів іноді заносить на клоунську територію. Якщо ви вибираєте два досить контрастних кольори (наприклад, лайм і червоний, то третій колір має бути з одного тонального ряду з одним з них (наприклад, для червоного - рожевий, фіолетовий або бордовий, для лайму - жовтий або зелений).







5. Краще просто, без затій! Оскільки поєднання кольорів досить сміливе, то крій речей має бути максимально простим, аксесуари - непомітними, взуття - нейтральних тонів: чорна, коричнева, бежева. І ніяких візерунків і орнаментів! Навіть зачіску краще зробити найпростішу.







Стиль колірних блоків можна використати не лише в одязі - аксесуари теж можуть рябіти контрастними смугами. Але тоді усе інше у вашому наряді має бути простим і непомітним.





За матеріалами журналу myJane.ru


Схожі матеріали:
👁 1380
Категорія: Культура
Теги: мода, модний колір, колірні блоки, графічний стиль, тренд




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ