Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.06.2013

Гребінчани стали лауреатами VІ Всеукраїнської виставки-фестивалю «Обдаровані діти України»


Гребінку у Всеукраїнському фестивалі, після відбіркового туру, представляли вихованці гуртків БДЮТ та Станції юних техніків


Всеукраїнська виставка-фестиваль «Обдаровані діти України»

31 травня 2013 року в Київському палаці дітей та юнацтва відбулася VI Всеукраїнська виставка-фестиваль "Обдаровані діти України" за участі голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова, заслуженого діяча науки і техніки України, президента МАН України Станіслава Довгого.

Всеукраїнська виставка-фестиваль «Обдаровані діти» в шосте організовується за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національного центру «Мала академія наук України», Київського палацу дітей і юнацтва.

Усього в заході взяло участь понад 600 юних науковців та майстрів і близько 200 керівників з усіх куточків України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В День захисту дітей у Гребінці влаштували справжнє казкове свято (ФОТО)

Презентацію дитячої творчості на виставці було сформовано у вигляді тематичних презентацій за основними напрямами позашкільної освіти – науково-технічним, дослідницько-експериментальним, еколого-натуралістичним та декоративно-прикладним.

Гребінку у Всеукраїнському фестивалі, після відбіркового туру, представляли вихованці гуртків БДЮТ та Станції юних техніків, роботи яких пройшли конкурсний відбір і були представлені на виставці-фестивалі:
Гавриленко Олександра. Учениця 5-го класу ЗОШ №1 м.Гребінка, вихованка гуртка «Умілі руки» Будинку дитячої та юнацької творчості м.Гребінки (БДЮТ). Проявляє великі здібності до роботи з солоним тістом і вирізання на папері (китайське мистецтво» ЦЗЯНЬЧЖУ»), Дипломант (ІІІ-є місце) обласного конкурсу «Діти - це гомін усюди».

Москаленко Таїсія. Учениця 5-го класу ЗОШ №1 м.Гребінка, вихованка гуртка «Умілі руки» БДЮТ м.Гребінки. Проявляє талант і вміння до роботи з солоним тістом (тістопластика) і вирізання з паперу (китайське мистецтво «ЦЗЯНЬЧЖУ»). Учасниця обласних,учасниця і дипломантка районних виставок-конкурсів дитячої творчості.

Рябокінь Віталій. Учень 7-го класу ЗОШ №1 м.Гребінка, вихованець гуртка «Образотворче мистецтво» БДЮТ м.Гребінки, переможець обласного конкурсу «Дитинство - це гомін усюди» (робота з пластиліну «Чарівні квіти»), дипломант районної виставки-конкурсу дитячої творчості. Проявляє хист до графіки.

Устинова Анжеліка. Учениця 11-го класу Гребінківської гімназії, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» БДЮТ, учасниця районних, обласних,Всеукраїнських і Міжнародної виставок-конкурсів образотворчого мистецтва. Активна вихованка вокального гуртка БДЮТ, має чудовий голос - жіночий альт, виступає в ролі ведучої під час масових заходів БДЮТ.

Назарова Олена. Учениця 10-го класу ЗОШ №4 м.Гребінка, вихованка гуртка юних фотоаматорів Гребінківської Станції юних техніків, зайняла перше місце в номінації «Натюрморт» в 11 Всеукраїнському Конкурсі юних фотоаматорів «Ми - діти України» в 2012 році, неодноразовий лауреат і дипломант Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела». В 2011 році виборола найвищу нагороду Гран-прі в Міжнародному дитячому, молодіжному фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела»

Сирота Вікторія. Учениця 10-го класу ЗОШ №4 м.Гребінка, вихованка гуртка юних фотоаматорів Гребінківської Станції юних техніків, дипломант Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела» у 2012 р., учасник Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів «Ми - діти України», закінчила дитячу музичну школу по класу фортепіано, відвідує гурток юних художників.

Сліпак Ігор. Учень 9-го класу ЗОШ №2 м.Гребінка, вихованець гуртка юних фотоаматорів Гребінківської Станції юних техніків. Завоював друге і третє місця в обласному фотоконкурсі «Моя Україна» в 2012 році в місті Полтава. Перше місце в районному фотоконкурсі, навчається в дитячій музичній школі.
Гуртківці приймали активну участь у виставці-фестивалі, були учасниками святкових заходів, конкурсів, майстер-класів.





Всі вище вказані вихованці гуртків БДЮТ і Станції юних техніків, їх керівники, а також Будинок дитячої та юнацької творчості та Станція юних техніків м. Гребінки  нагороджені Дипломами  лауреатів VI-ї Всеукраїнської виставки-фестивалю «Обдаровані діти України».  Вихованцям гуртків були вручені цінні подарунки і пакети з солодощами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці відремонтують вул. 50 років Жовтня та Кагамлика

До уваги гостей виставки були представленні шоу від Музею популярної науки і техніки «Експериментаніум» та Центру культури і історії Древньої Русі «Парк Київська Русь», майстер класи за декоративно-прикладними напрямами: бісерне ткацтво, гончарство, розпис по кераміці, квілінг, тощо.










Москаленко Таїсія. Учениця 5-го класу ЗОШ №1 м.Гребінка,
вихованка гуртка «Умілі руки» БДЮТ


Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1713
Категорія: Культура
Теги: виставка, Обдаровані діти України, станція юних техніків, Гребінка, Сліпак Ігор, фестиваль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ