Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.06.2015

Гребінчанина Романа Мащенко звільнили з полону бойовиків


Під загрозою розстрілу воїн дав прес-конференцію російським каналам про важкі бої за Мар'їнку та "значні втрати" наших сил"


Гребінчанина Романа Марченка звільнили з полону бойовиківБойовики звільнили з полону українського військового Романа Мащенка, якого вони захопили під час боїв під Мар'їнкою. Про це повідомляє штаб ЗСУ.

"З полону бойовиків було звільнено бійця Романа Мащенка, який потрапив у полон під час боїв за Мар'їнку 4 червня", - йдеться у повідомленні.

Як додали у ЗСУ, наразі проводиться службове розслідування, щодо обставин, які спонукали захопленню даного військовослужбовця в полон.

"Під загрозою розстрілу воїн дав прес-конференцію російським каналам про важкі бої за Мар'їнку та "значні втрати" наших сил", - наголосили у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як може видозмінитися адміністративно-територіальний поділ Полтавщини?

Нагадаємо, вчора речник АП з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що Україна закликає бойовиків, допустити до взятого ними в полон під Мар'їнкою українського військового представників СММ ОБСЄ та надати йому необхідну медичну допомогу.

А.Лисенко зазначив, що РФ та її найманці, "продовжують зухвалу інформаційну агресію проти України з метою дескридитації ЗСУ та приховування своєї власної поразки у боях під Мар'їнкою".

 

 

"Так, в ході бойових дій у місті Мар'їнка Донецької області 3-4 червня, було поранено та захоплено в заручники військовослужбовця 28 окремої гвардійської механізованої бригади ЗСУ Романа Мащенка, який наразі перебуває у Донецьку. Під шаленим тиском бойовиків та загрозою для життя на так званій прес-конференції, у присутності пропагандистських російських телеканалів, Роман Мащенко змушений був зробити серію заяв щодо перебігу бойових дій під Мар'їнкою, які повністю повторюють брехливі повідомлення російсько-терористичних медіа. Інформація, озвучена Р.Мащенком, є неправдивою, виголошена під тиском та внаслідок тортур бойовиків так званої "ДНР", - наголосив він.

ВІДЕО:
 


Джерело: УНН

Схожі матеріали:
👁 2424
Категорія: Новини Гребінки
Теги: роман марченко, гребінчанин, АТО, зсу, Полтавець, Мар'їнка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ