Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.08.2015

Гребінка відсвяткувала 120-ту річницю свого народження


2 серпня 2015 року Гребінка відсвяткувала 120-ту річницю


Місто Гребінка відсвяткувало 120-ту річницюПогода подарувала Гребінці чудовий літній день - і це день його народження. 120-у річницю з Дня заснування міста, що носить славне ім’я поета-байкаря Євгена Павловича Гребінки, відзначили урочисто і радісно.

Зранку працювали дитячі атракціони, дітвора ласувала хот-догами, попкорном, солодкою ватою. Спортсменита фізкультурники взяли участь у змаганнях з міні-футболу, волейболу, баскетболу, великого тенісу, шахово-шашковому турнірі.

О 10 годині на площі перед районним будинком культури відбувався дитячий показ мод. Маленькі учасниці продемонстрували своє святкове вбрання та порадували глядачів своїми виступами. Закінчився показ врученням подарунків та фейєрверком різнокольорових кульок.

По провулку Спортивному вражала яскравими кольорами виставка робіт майстрів народної та художньої творчості: "Моє місто - це я!”. Талановиті жителі міста, учні міських шкіл, музичної школи, вихованці дитячих садків, учасники позашкільних закладів, гуртків РБК показували свої роботи. Чого тут тільки не було! Які ж майстри своєї справи наші гребінківці!

Привертала увагу і виставка, влаштована волонтерами групи “Допоможи фронту”, присвячена антитерористичній операції на Сході України та нашим бійцям - учасникам АТО. Особливо багато тут було дітей, молоді. Стояла і скринька для благодійної допомоги бійцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як потрібно поводити себе на полюванні – застереження для гребінківських мисливців

О 14 годині у парку будинку культури відбулася мистецька програма “Музична вітальня просто неба”. Музичні та пісєнні вітання Гребінці та її жителям дарували учасники художньої самодіяльності районного будинку культури, музичної школи, Мар’янівського, Ульяновського сільських будинків культури, гості з Прилук та Прилуцького району.

О 18 годині на міському стадіоні урочистості з нагоди ювілею почалися з “Пісні про Гребінку”у виконанні Наталії Гринь, Олександри Корчак, ансамблю “Джерельце” та танцювального ансамблю “Забава”.

Слово надається міському голові Ф.Г. Мілевському. Він відзначив, що багато поколінь гребінківців за 120 років існування міста внесли свій вклад у його розбудову. Особливо важливий вклад залізничних підприємств, адже Гребінка - місто залізничників.

Важливий вклад у розбудову міста також ветеранів війни і праці які піднімали Гребінку з руїн після Другої Світової війни, свій труд доклали і нинішні працівники, щоб місто наше було доглянутим чистим, упорядкованим.

Наші земляки - бійці АТО бережуть кордони України, воюють за єдність та територіальну цілісність нашої держави, продовжуючи славні патріотичні традиції гребінківців.

Привітали гребінківців із ювілеєм голова РДА В. В. Роспопов та голова районної ради В. М. Зінченко. Місто живе працею своїх людей.

Спільними грамотами міської ради, райдержадміністрації  та районної ради за багаторічну натхненну працю на благо і громади нагороджено кращих працівників підприємств та організацій міста. Такими ж грамотами за підтримку бійців АТО та активну громадянську позицію нагороджено міських волонтерів.

Святковий концерт подарували гребінківцям гості з Пирятина. Спонсорами свята виступили районні осередки партій УКРОП та Партія Простих Людей. А потім гребінківців чекала весела дискотека.

Гарно відзначила Гребінка свій 120-й ювілей. І гребінківці від щирого серця можуть повторити, як девіз, слова пісні що пролунала на святі:

“Ми за волю, ми за мир,
За щасливе свято"
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 2205
Категорія: Новини Гребінки
Теги: 120-ту річниця, День міста, Фото, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ