Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.08.2013

Гребінка відзначила День міста з гуртом "Мандри" (ФОТО)


День міста – це особливе свято для кожного його мешканця


Гребінка відзначила День міста з гуртом "Мандри"

День міста – це особливе свято для кожного його мешканця.

У такі свята, як день народження міста кожен відчуває себе частиною великої родини. Гребінчани  з нетерпінням чекали цього свята, яке відбулося 4 серпня в День залізничника.

Відкриття святкового заходу і його урочистої частини пройшли на центральному стадіоні. Вітаючи з річницею міста голова райдержадміністрації Василь Пісня зазначив, що найбільшим багатством міста є його жителі - привітні, гостинні та щирі люди. І досвід, наполеглива праця, уміле господарювання та любов до рідного краю ще багато-багато років даруватимуть Гребінці довгі та успішні літа.

Кращі працівники району були відзначені грамотами та подяками.

З нагоди такого свята депутат-мажоритарник Тарас Кутовий вирішив зробити громаді особливий подарунок – запросив до Гребінки із концертом відомий український гурт «Мандри» і привіз чудовий феєрверк!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники ДАІ Полтавщини проводять профілактичні заходи з попередження викрадення мототранспорту

Тарас Кутовий: «Творчість гурту «Мандри» - це якісна сучасна українська музика. Виконавці пропагують українську мову і культуру серед молоді. Їхні виступи завжди оригінальні і дарують позитив».

Послухати концерт прийшли не лише гребінківці, а й мешканці сусідніх районів. Цілі родини – батьки з маленькими дітьми, люди поважного віку, молодь – підтанцьовували й підспівували славетному гурту «Мандри», їхнім хітам та блискучим імпровізаціям на тему народних пісень.
 
Свято тривало в чудовій атмосфері, утворилося справжнє «коло української сили і дружби», як назвав це соліст гурту Фома. Коли пролунали перші акорди «Не спи, моя рідна земля, прокинься, моя Україно…», яку на сцені разом із музикантами співав і Тарас Кутовий, люди підхопили її, обійнявшись, і в багатьох на очах були сльози.
Радо вітали на сцені й самого депутата, до якого тут ставляться з теплом і повагою. Тарас Кутовий говорив небагато і, як завжди, щиро.
 
«Сьогоднішня моя присутність на цьому святі як депутата — це і той діалог з громадою, про який ми говорили ще під час виборів. Для мене надзвичайно важливо розділити свято разом з людьми, чиї інтереси мені довірено представляти у Верховній Раді, - наголосив Тарас Вікторович. - Нині місцева влада зрозуміла, що потрібно співпрацювати, бо, по суті, ми вболіваємо за одне й те ж: щоб життя громади завтра було ліпшим. І це не питання політики чи ідеології. Воно лежить у площині особистої відповідальності кожного посадовця».
 
На завершення депутат-«ударівець» сказав: «Кожен із вас може зробити Україну кращою, сильнішою, і разом ми досягнемо тих перемог, до яких ідемо!» - і люди підтримали ці слова схвальними вигуками й оплесками.

Прощатися було важко. Слухачі довго не хотіли відпускати гостей, тож гурт «Мандри» й Фома затрималися на сцені ще на деякий час, виконали кілька незапланованих «бонусів» і навіть, разом із мешканцями міста, заспівали новостворений неофіційний гімн Гребінки.
 
«Такого концерту тут ще не було!», «Нам дуже сподобалося!», «Дякуємо за позитив!» - ділилися своїми враженнями схвильовані слухачі. Це свято залишиться у їхній пам’яті надовго.

Закінчилося святкування яскравим феєрверком.

Повний фотоальбом: День города (4 августа 2013 г.)































Наталія Мехедова та В'ячеслав Романов





Молода співачка Наталія Мехедова





ЯРОСЛАВА.Співачка привітала своїх земляків та виконала пісні: Ось бач, яка я;
Твої поцілунки; Горнуся до тебе поглядом; Варенички; Україна























Акордеоніст Леонід Белєй




Бас-гітарист Сергій «Чиж» Чегодаєв


















































Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 2370
Категорія: Новини Гребінки
Теги: День міста, василь Пісня, Фото, Тарас Кутовий, Гребінка, гурт, депутат, мандри




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ