Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.09.2023

Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм (ФОТО)


В’ячеслав Фальківський брав участь у боях під Слов’янськом, Лиманом та Бахмутом


Гребінківщина попрощалася зі своїм ГероємСьогодні 28 вересня, жителі Сербинівського старостату та всієї Гребінківської громади  прощалися з солдатом-гранатометником В'ячеславом Анатолійовичем Фальківським, про це повідомляє Гребінчин край.

Родину Фальківських добре знають у селі. Анатолій Миколайович та Галина Василівна виховали разом чудових дітей – сина В'ячеслава та доньку  Наталію. В’ячеслав закінчив Сербинівську ЗОШ у 2008 році. Здобув середню технічну освіту, отримав спеціальність автослюсара. Працював на залізниці слюсарем з ремонту рухомого складу.

Батько В'ячеслава, Анатолій Миколайович – член спілки воїнів-афганців Гребінківської громади. Чоловік ще у юному віці брав участь у бойових діях в Афганістані. Війна в Україні  змінила звичне мирне життя і в місті, і в селі. Син В’ячеслав був призваний до Збройних Сил України 1 листопада 2022 року за мобілізацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Верещук: “Громадянам РФ, які перебувають у окупованому Криму, слід виїхати зараз”

Хлопцю довелося воювати в «гарячих точках»  вже сучасної війни за українську незалежність. В’ячеслав Фальківський брав участь у боях під Слов’янськом, Лиманом та Бахмутом. Був гранатометником 2-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 3-го механізованого батальйону. Отримав поранення.


Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм
 

Після поранення лікувався. Чоловіка підтримували батьки, дружина Надія та всі рідні. Після одужання В’ячеслав повернувся у стрій.

23 вересня В'ячеслав Анатолійович Фальківський помер у гуртожитку військової частини А 0409 в місті Звягель Житомирської області.

Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм
 

Вісімнадцятого серпня йому виповнилося тридцять два роки.

Траурний мітинг і прощання з захисником В'ячеславом Фальківським відбувалися у рідному селі Сербинівка, біля батьківської хати.  Односельці та містяни стали навколішки живим коридором, щоб віддати останню шану земляку.

Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм
 

На траурному мітингу виступили: Гребінківський  міський голова В.І.Колісніченко, староста Сербинівського старостинського округу В.М.Сергієнко, начальник відділення рекрутингу та комплектування 5 відділу Лубенського РТЦК та СП І.В.Білоцерківець.  

Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм
 

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх полеглих земляків.  Священнослужителі   провели чин відспівування  воїна-захисника.  Важко сприймати смерть наших захисників. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку ми ніколи не забудемо.

Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм


Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм


Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм


Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм


Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм


Гребінківщина попрощалася зі своїм Героєм

Вічна слава і пам’ять нашим Героям!

Схожі матеріали:
👁 859
Категорія: Події
Теги: солдат, герой, україна, воїн, війна, Сербинівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ