Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.10.2023

Понад рік вважався зниклим безвісти: на Полтавщині попрощаються із полеглим Героєм


Мітинг – реквієм відбудеться 21.10.23р. о 12:00 в с. Сліпорід - Іванівка (біля будинку, де проживав захисник)


Понад рік вважався зниклим безвісти: на Полтавщині попрощаються із полеглим ГероємОбороняючи Україну 25 вересня 2022 року загинув – гранатометник 1 батальйону 3 роти 25 десантно-штурмової бригади Володимир Володимирович Савченко.

Народився Володимир у селі Сліпорід – Іванівка 19 січня 1993 року в звичайній українській родині. У 2008 році після закінчення школи вступив до Прилуцького гуманітарно – педагогічного коледжу імені Івана Франка, де навчався на факультеті «Фізична культура».

У 2011 році закінчив коледж та отримав диплом за фахом вчитель фізичної культури та відразу пішов працювати до рідної школи в Сліпороді. Через рік переходить працювати до Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Паралельно з викладацькою діяльністю навчався на заочній формі навчання в Переяслав – Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди.

За весь час свого земного життя Володимир здобув багато нагород за спортивні досягнення у різних видах спорту і не тільки, а також мав дуже багато відзнак за педагогічну діяльність.

Довгий час Володимир вважався безвісти зниклим і майже після року невідомості, генетична експертиза підтвердила, що останки загиблого належать Володимиру Савченку.

"Це непоправна втрата не лише для рідних та побратимів, а й для всієї Гребінківської громади та всієї держави. У цю лиху скорботну годину висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким нашого захисника", - написав на своїй сторінці Facebook голова Гребінківської громади Віталій Колісніченко. Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Завтра Гребінківщина проведе в останню путь воїна-захисника.

Мітинг – реквієм відбудеться 21.10.23р. о 12:00 в с. Сліпорід - Іванівка (біля будинку, де проживав захисник)

Відправлення автобусів від міського будинку культури: вул. Євгена Гребінки, 13, об 11:00

Гідно провести воїна в останню путь - наш з вами святий обов’язок!
 
Володимир Володимирович Савченко


Схожі матеріали:
👁 1147
Категорія: Події
Теги: війна, герой, україна, гранатометник, воїн, Сліпорід – Іванівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ