Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.06.2015

Гребінківські школярі на літніх канікулах вивчають іноземну мову (ОНОВЛЕНО)


Пришкільний табір при Гребінківській ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів має назву історичну - "Городище"


Гребінківські школярі на літніх канікулах вивчають іноземну мовуЛіто – найвеселіша для дітей пора року. Адже влітку найдовші та найцікавіші канікули. Пригоди літа не повторюються з року в рік, а дарують нові види відпочинку, цікаві розваги та зустрічі.

Стільки всього дивовижного можна побачити, навчитись та зробити. А ще підрости, зміцніти, порозумнішати.

Міністр освіти і науки Сергій Квіт анонсував створення загальноукраїнського волонтерського проекту, метою якого стало проведення мовних літніх таборів, що охопдюють всі школи країни.

Він повідомив, що діти перебувають в школах у червні місяці в оздоровчих таборах, які насправді не виправдовують себе, тому в цьому році Міністерство освіти пропонує зробити тритижневу літню школу англійської мови на базі загальних середніх навчальних закладів.

В Гребінківській ЗОШ І - ІІІ ступенів №1 2 червня 2015 року розпочав свою роботу мовний табір "Веселка".

 













 

"Літня школа англійської мови – це один із найважливіших проектів міністерства загальнонаціонального значення", - наголосив Сергій Квіт.

Пришкільний табір при Гребінківській ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів має назву історичну - "Городище".

"Найкраще, що дав Бог людині - це спілкування. Від серця до серця, від слова до слова, від погляду до погляду, - говорить начальник табору при Гребінківській ЗОШ №2 І-ІІІ ст. Ольга Григорівна. - Та світ став настільки сучасним, що ми спілкуємося різними мовами."

В цьому році в таборі працює вчитель іноземної мови Цимбал Оксана Владиславівна.

 










Гурток, який вона веде має назву "Funny English". Пройшов тільки тиждень, а діти зробили виставку квітів англійською мовою, інсценували казку на англійській мові, вивчили привітання, робили смайлики з побажаннями та багато інших цікавих хвилин спілкування різними мовами.

Можна добре харчуватись та укріплювати фізичний стан, але без духовного життя, без набуття знань людина залишається тілом, а з знаннями кожен стає особистістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На організацію та проведення літньої оздоровчої кампанії планується залучити майже 47 мільйонів гривень

Початок літа в 10-А класі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 почався з відвідування Дібрівського кінного заводу.

4 червня 2015 року учні 10-А класу відвідали Дібрівський кінний завод № 62 (Миргородський район). Під час екскурсії старшокласники відвідали музей, де дізналися про історію кінного заводу та його засновників.

 








Увагу десятикласники привернули кубки та нагороди, які здобули кращі «вихованці» заводу – орловські скакуни.

Після оглядової екскурсії територією на учнів чекала захоплююча прогулянка на конях.

Чудові враження від поїздки та «спілкування» з конями – чудовий початок літніх канікул.

2 червня відбулась урочиста лінійка, присвячена відкриттю табору праці та відпочинку при Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

До «Веселкової країни» завітали навіть учні інших шкіл, щоб ці літні канікули провести з користю та знайти нових друзів.

Тут функціонує, шкільна їдальня з дворазовим якісним харчуванням. Адже дітлахам потрібно безліч вітамінів та неймовірна кількість енергії для активного відпочинку на природі.

Учнів чекають різноманітні екскурсії, походи, змагання, рухливі ігри та вікторини. Дітям потрібно добре відпочити, щоб з новими силами розпочати наступний навчальний рік.
 



 
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1285
Категорія: Освіта
Теги: Гребінка, табір, школа, Городище




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ