Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.01.2023

Гребінківський Центр ПМСД отримав обладнання Starlink


Обладнання буде встановлене на даху приміщення ПМСД, і буде безперебійно забезпечувати лікарню швидкісним Інтернетом


Гребінківський Центр ПМСД отримав обладнання StarlinkНародний депутат України Олексій Устенко знову відвідав Гребінківську громаду і вручив дуже важливий подарунок для колективу Гребінківського Центру ПМСД.

Як сказав міський голова Віталій Колісніченко, це дуже хороший знак, що народний депутат України приїздить у нашу громаду з такими життєво важливими подарунками чи не щотижня, пише Гребінчин край.

Жарти жартами, але депутат Верховної ради Олексій Устенко, яг голова Полтавської обласної організації політичної партії «Слуга народу», уже допоміг у вирішенні надзвичайно важливої проблеми для міста – забезпечення водопостачання.

Також пообіцяв допомогти громаді провести капітальний ремонт автодороги від Гребінки до траси Київ – Харків через Почаївку. Адже це надзвичайно важлива дорога для гребінківців. Тим більше, що у Лубнах знаходиться опорна лікарня, і туди все частіше доводиться їздити на обстеження та лікування. Також часто треба користуватися цією дорогою ще і тому, що саме у Лубнах тепер знаходиться районний центр.

Нагадаємо, що наприкінці грудня Олексій Устенко вперше відвідав Гребінківську громаду, зустрівся із її жителями та вимушеними переселенцями і вручив генератор для Пункту Незламності, який облаштований у Гребінківському територіальному центрі.

Гребінківський Центр ПМСД отримав обладнання Starlink
 

Цього разу депутат приїхав теж не з порожніми руками, і привіз станцію швидкісного інтернету Starlink. Обладнання буде встановлене на даху приміщення ПМСД, і буде безперебійно забезпечувати лікарню швидкісним Інтернетом.

Депутат зустрівсяз керівництвом громади та трудовим колективом лікарні. – Громади повинні розвиватися, – сказав, зокрема, народний депутат, – незважаючи на складність ситуації і обставини. Давайте разом вирішувати проблеми, які турбують вас та людей, які звертаються до вас по допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині для переселенців організували курси української мови (ФОТО)


Гребінківський Центр ПМСД отримав обладнання Starlink

Олексій Устенко також поінформував присутніх, що незабаром у нього запланована зустріч із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком. Тож буде нагода обговорити з керівником міністерства найважливіші проблеми галузі, від перших вуст, так би мовити. Працівники задавали різноманітні питання, що хвилюють сьогодні медиків. Також обговорили можливість провести утеплення та ремонт даху приміщення поліклініки Центру ПМСД.


Гребінківський Центр ПМСД отримав обладнання Starlink
 

Депутат пообіцяв посприяти у вирішенні багатьох питань, що турбують сьогодні жителів громади.
Міський голова Віталій Колісніченко подякував Олексію Устенку за підтримку нашої громади.

Схожі матеріали:
👁 520
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: обладнання, Starlink, Гребінківський Центр ПМСД




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ