Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.01.2012

Як коректно сказати дівчині про необхідність епіляції


Що робити і як вирішувати цю проблему?


Як коректно сказати дівчині про необхідність епіляції

Я не знаю, чому твоя дівчина віддає перевагу копиці кучериків на пагорбі Афродіти. Але знаю, як підштовхнути її до того, щоб вона розпрощалася з "кущиками". А тобі тільки цього і потрібно, чи не так?

Ще в 4 столітті до нашої ери жінки Месопотамії приділяли увагу лінії бікіні.

Що вже говорити про бікіні-бум, який стався в 90-і роки 20-го століття. Але, схоже, усі ці події пройшли повз твою дівчину, якщо її "газон" запущений.

Що робити і як вирішувати цю проблему?

1. Зроби гоління частиною прелюдії

8 з 10 дівчат довіряють чоловікам в плані гоління. Ти, чоловік, голишся щодня і знаєш, як робити це безпечно. Скористайся цим своїм умінням і запропонуй дамі серця послуги інтимного цирульника. Головне, вибери для цього відповідний момент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як доглядати за шкірою після епіляції

Не варто з порогу кричати: "А знаєш що, дорога, тобі пора поголитися". Приготуй ванну з ефірними оліями (рекомендую олію іланг-ілангу або лаванди). Це, по-перше, пом'якшить шкіру твоєї партнерки, а по-друге, сприятливо позначиться на настрої.

Скористайся моментом, підступний маніпулятор, і запропонуй коханій поголити її лобок. Дій упевнено, обережно і ніжно.

2. Подаруй сертифікат в салон краси

9 з 10 дівчат вважають, що кращий спосіб "натякнути" дівчині про необхідність епіляції - зводити її в салон або записати на комплекс процедур, в який буде включена епіляція зони бікіні. І ненав'язливо, і дбайливо одночасно.

3. Покажи приклад

Так, друг. Любиш кататися, люби і сам голитися. Для того, щоб чогось вимагати від своєї партнерки, спершу приведи в порядок свій лобок. Будь готовий до того, що через пару днів там буде ой як чухатися. Можливо, тобі навіть розхочется просити дівчину піддавати себе таким же тортурам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба жінок з небажаним волоссям на обличчі

4. Порівняй її з актрисою

Гвинет Пелтроу, Наоми Кемпбелл, Єва Лонгорія, Демі Мур, Пінк, Дженніфер Енністон, Скарлетт Йохансон - роблять це. Вони голять лобок, експериментують з інтимними зачісками і захлинаючись розповідають про це в інтерв'ю. Зіграй на почутті власної гідності твоєї партнерки і скажи, що вона нічим не гірша за цих голлівудських красунь, і також гідна запаморочливої інтимної стрижки. З блиском в очах виділи на це гроші. Дівчина оцінить твій порив. Головне, щоб сума не пішла на чергові туфлі, будь напоготові.

А де варіант "сказати прямо", запитуєш ти? Тут його немає. Жодна з опитаних дівчат не хотіла б почути: "ну що це за непрохідні зарості, дорога"?! Ймовірно, все ж є деякий відсоток жінок, яких не збентежать подібні вигуки і вони мовчки візьмуть верстат і виправлять ситуацію.

Але швидше за все, після такої фрази в тебе полетять вази і докори. Гоління лобка - делікатне інтимне питання. Так що будь чуйним і ввічливим. Я знаю, адже ти можеш, якщо захочеш.

Це цікаво:

"Brazilian Wax" (Бразильський або голлівудський ваксинг) - область навколо геніталій і самі геніталії повністю проепіліровані.

"Ірокез" - тонка вертикальна смужка волосся над статевими губами.

"Бразильський трикутник" - трикутник волосся над статевими губами залишається незайманим.

До речі: Яка інтимна зачіска у дівчат тобі подобається?

Схожі матеріали:
👁 3779
Категорія: Здоров'я
Теги: Скарлетт Йохансон, епіляція, ДІВЧИНА, Гвинет Пелтроу, Єва Лонгорія, Наоми Кемпбелл, Демі Мур, Пінк, Дженніфер Енністон, Ірокез




Всього коментарів: 2

0
2 Ирина   (02.04.2020)
А в мене вже декілька років Бразильський келих. Обожнюю цей стиль Це той стиль, який додає неабиякої пікантності жінці. Видалене усе волосся навколо лобка і анальної області, залишається тільки акуратна смужку прямо над жіночими статевими губами.


0
1 Lena   (18.01.2012)
Мені більш подобається "Одинокий їжачок в пустелі Сахара"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ