Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.03.2012

Що подарувати однокласниці на 8 березня


Недорогий подарунок однокласниці на 8 березня


Що подарувати однокласниці на 8 березня

Питання "Що подарувати подружці-однокласниці на 8 березня" - один з найбільш важких.

Найчастіше відповідальність за вибір такого подарунка лежить на плечах батьків. Хоч би тому, що оплачуватися він буде з їх бюджету.

Нічого страшного, якщо ви не зможете виділити для купівлі подарунка стільки засобів, скільки хотілося б.

Це цілком нормально, якщо врахувати, що в шкільні роки завжди недостатньо грошей на численні подарунки однокласницям. Саме тому вибір подарунка слід розпочинати з визначення суми, яку зможете виділити на його придбання.

Недорогий подарунок однокласниці на 8 березня

Набір для творчості

Навіть маючи в розпорядженні зовсім невелику суму, є можливість вибрати прекрасний подарунок однокласниці. Їм може бути набір для творчості. У сучасних магазинах вони представлені у великому асортименті: від набору для рукоділля, малювання і ліплення до бісерного набору.

Книга або щоденник

Згадайте про стандартний презент - "книгу - кращий подарунок" і відвідайте книжковий магазин. Попросіть допомогу у продавця. Він зможе підібрати хорошу книгу за віком. Окрім цікавої книги ви можете придбати канцелярське приладдя. Приміром, пенал із зображеннями улюблених героїв, набір красивих кольорових ручок і багато що інше.

Також тут є можливість підібрати спеціальний щоденник для дівочих секретів. Більшість дівчаток намагаються вести зошит-щоденник, проте написавши парі сторінок, кидають. Потім знову починають і знову кидають. Та просто юні пані не знають, про що можна писати в такому щоденнику. У щоденниках, які продаються в магазинах, сторінки вже наполовину красиво оформлені і закликають до їх заповнення. Завдяки різноманітності тим, заповнення такого щоденника приноситиме дівчинці тільки радість.

Набір для прикраси одягу

Сходіть в галантерею. Там ви зможете купити спеціальний набір, який використовується для прикраси одягу. У таких спеціальних наборах звичайно є бісер, стрази, клей і блискітки.

Красиві дрібниці

Підвіска до мобільного телефону або красивий кулон - відмінний варіант для подарунка однокласниці, втім, як і брелок, асортимент яких зараз просто величезний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подаруйте на 8 березня величезний букет, або невеликий, але ніжний

Можна подарувати DVD- диск з фільмами, мультфільмами або пізнавальними передачами. Такий подарунок стане не лише приємним і корисним, але і пізнавальним. Квитки в кіно - також відмінний подарунок.

Цікаві подарунки для однокласниці на 8 березня

Біжутерія

В якості подарунка підійде і красива біжутерія. Усі дівчатка вважають, що брязкалець багато бути не може. Порадують дівчинку-однокласницю і красиві прикраси для волосся, приміром, обідки, шпильки, невидимки, гумки.

Музична скринька

У подарунок також можна піднести музичну скриньку, красивий сувенірчик, підставку для ручок, декоративні свічки або скарбничку.

Рамка для фотографій

Можна подарувати рамку для фотографій, але сьогодні їх рідко роздруковують. Тому за умови, що ви маєте в розпорядженні потрібну суму, подаруєте цифрову фото-раму.

Більш практичні подарунки однокласниці на 8 березня

Комп'ютерні аксесуари

Незвичайна і прикольна флешка - досить практичний подарунок. З " комп'ютерних" аксесуарів також можна подарувати і незвичайний килимок для миші, втім, як і незвичайну мишку, недорогу web- камеру або підставку під диски.

Якщо у вас є досить велика сума і ви не хочете довго роздумувати про те, що подарувати однокласниці, купите подарунковий сертифікат у великому торговому центрі. Тоді дівчинка зможе сама вибрати подарунок на вказану суму.

І, звичайно ж, головне - не подарунки, а щире відношення і увага. Зі святом наших однокласниць, мам, бабусь і всіх-всіх жінок!


Схожі матеріали:
👁 5394
Категорія: Суспільство
Теги: однокласниця, ДІВЧИНА, Міжнародний жіночий день, 8 березня, Подарунок, жінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ