Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.11.2017

Керівників навчальних закладів Гребінківщини перевірили на знання правил з охорони праці


Забезпечення здорових, безпечних умов праці є важливим чинником успішного функціонування навчального заклад


Керівників навчальних закладів Гребінківщини перевірили на знання правил з охорони праці22-24 листопада 2017 року на базі Будинку дитячою та юнацької творчості відбулося планове навчання та перевірка знань керівників закладів освіти Гребінківського району та їх заступників з охорони праці, пожежної безпеки, безпеки дорожнього руху, електробезпеки, санітарно-епідеміологічних норм, яке проводили начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА Носова Н.С., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Зінченко В.А., інженер з технічного нагляду відділу освіти, молоді та спорту Хребет В.П. Про це Grebenka.com повідомили у відділі освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА.

Носова Н.С. наголосила, що забезпечення здорових, безпечних умов праці є важливим чинником успішного функціонування навчального закладу в умовах сьогодення.

Директор має дбати про те, щоб створювати безпечні умови праці, забезпечувати сприятливий морально-психологічний клімат для педагогічного колективу, що сприяє підвищенню продуктивності праці й поліп­шенню якості організації навчально-виховного процесу.

Для участі у даному заході була запрошена лікар-епідеміолог Шовкопляс О.І., яка проінформувала присутніх про епідеміологічну ситуацію в Гребінківському районі, профілактичні заходи спрямовані на запобігання зараження вірусним гепатитом та грипом.

Навчання та перевірка знань з охорони праці
 

Фельдшер санітарного управління Держпродспоживслужби у Гребінківському районі Коновалова Т.Г. надала рекомендації щодо основних принципів та вимог до безпечності та якості харчових продуктів під час організації харчування дітей у навчальних закладах.

Голова районного комітету профспілки працівників освіти Дем’яненко Л.І.у своєму виступі розкрила питання участі профспілкових організацій у забезпеченні громадського контролю за виконанням у навчальних закладах законодавчих актів з охорони праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці відбувся літературно-музичний захід «Україна гідна свободи» (ФОТО)

Перед присутніми виступили інспектор Гребінківського РС ДСНС ТУ у Полтавській області Довгаленко А.С., начальник СРПП№3 Гребінківського ВПГУНП в Полтавській області майор поліції Корчемаха М.А, завідуюча психолого-медико-педагогічної консультації відділу освіти, молоді та спорту Холодова Т.М. У роботі комісії з питань охорони праці взяв участь головний спеціаліст Пирятинського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області Богомаз В.В.


Навчання та перевірка знань з охорони праці
 

Під час виступу він наголосив на основних моментах проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасним випадкам, професійним захворюванням та іншим випадкам загрози здоров'ю застрахованих осіб, викликаних умовами праці. По закінченню заходу учасники здали залік з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Навчання та перевірка знань з охорони праці

 

Навчання та перевірка знань з охорони праці

 

Навчання та перевірка знань з охорони праці

 

Навчання та перевірка знань з охорони праці

 

Навчання та перевірка знань з охорони праці



Схожі матеріали:
👁 1382
Категорія: Освіта
Теги: охорона праці, Гребінківщина, носова, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ