Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.10.2015

На базі відбудовчого поїзду станції Гребінка відбувся семінар та полігонні навчання


Семінар у відбудовчому поїзді, або "до нас їде ревізор”


На базі відбудовчого поїзду станції Гребінка відбувся семінар та полігонні навчання На базі відбудовчого поїзду станції Гребінка відбувся семінар та полігонні навчання з проведення аварійно -відновлювальних робіт. 30 вересня до Гребінки міста приїхали залізничники з різних куточків України.

Гребінківці вже не один місяць спостерігають за ремонтними роботами на території відбудовчого поїзда. Будівлі ззовні та з середини, навколишня територія, навіть, бруківка змінилися невпізнанно.

Тож наші часу не гаяли і достойно підготувалися до проведення семінару.

Запланований захід відбувався два дні. У перший день були теоретичні заняття. А ось другого дня, 1 жовтня, делегації різних відбудовчих поїздів Південної залізниці, керівники всіх залізничних підприємств Гребінківщини виїхали на навчальний полігон(створений на території паливного складу локомотивного депо).

Колектив працівників відбудовчого поїзду станції Гребінка під час семінару-практикуму.

Відбудовчі поїзди в Україні призначені для ліквідації наслідків зіткнень і сходу рухомого складу, а також відновлення залізниці і контактної мережі залізниці при стихійних лихах і для надання першої допомоги потерпілим. Відбудовчі поїзди зазвичай приписані до великих локомотивних депо.

До складу поїзду входять багатотонні гідравлічні домкрати, тягачі з лебідками трактори, бульдозери крани, автомашини вагони-гаражі, платформи з рейками шпалами, вагон: електростанцією прожекторною установкою, вагон-комора з інструментом і матеріалами, пасажирські вагони з блоком живлення, санітарний вагон.

Поїзд оснащується протипожежними засобами, підйомно-транспортними пристосуваннями, приладами для різання і зварювання металу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори-2015: в мери Гребінки балотуються 6 кандидатів

Відбудовчий поїзд знаходиться в цілодобовій готовності. З моменту виклику на аварійно-відновлювальні роботи він слідує безупинно до місця призначення. Щоб відбудовники не втрачали навичок, використовували новітні технології та досвід роботи колег у ліквідації аварійних ситуацій, і зібралося так багато людей на практикум.

Він проходив у декілька етапів, свій досвід роботи демонстрували не лише працівники Гребінківського відбудовчого поїзду, а й команди відбудовчих поїздів Кременчука, Харкова (Основа), Полтави, Лозової, Куп'янська.

Розпочав навчання начальник відбудовчого поїзда Гребінка О.П. Швидченко. Олег Петрович познайомив присутніх з програмою навчань та порядком і завданнями для відбудовників. За легендою навчань вагон "Хюндай" зійшов з рейок, потрібно було ліквідувати аварію.

Відбудовчим поїздом "Основа" були проведені практичні роботи, відпрацьовані декілька технологічних способів, використані технічні розробки - пристосування для бокового здвигу вагону. Професійно і швидко було встановлено вагон на рейки.

Відбудовчий поїзд Гребінка здійснював складання візків і за допомогою бульдозера та крана встановив на них вагон.

Під кінець навчань були підведені підсумки та проаналізовано хід аварійно-відновлювальних робіт і дотримання всіма учасниками практикуму правил безпеки. Оцінювали роботу залізничників головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Південної залізниці Іван Васильович Куриляк та заступник начальника Головного управління безпеки руху Укрзалізниці Олександр Ізмаїлович Панасенко.

На навчаннях була присутня Ольга Семенівна Дяченко - начальник Полтавської дирекції залізничних перевезень. Ревізія відбулася. Керівництво високо оцінило професійну майстерність та злагоджену роботу колективу відбудовчого поїзда Гребінка.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1609
Категорія: Новини Гребінки
Теги: відбудовчий поїзд, семінар, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ