Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.09.2017

На Гребінківщині збудують підвідний газопровід


Перемогла пропозиція ПНВП «Термотех»


На Гребінківщині збудують підвідний газопровід4 вересня Департамент будівництва, містобудування, архітектури та ЖКГ Полтавської ОДА через портал ProZorro провів публічну закупівлю робіт із будівництва підвідного газопроводу до сіл Григорівки та Стукалівки Гребінківського району.

Роботи з будівництва підвідного газопроводу в двох селах, населення яких – близько 710 мешканців, мали розпочатися ще у 2012 році. Але через проблеми з виділенням земельної ділянки вони зупинилися. Відтоді місцеві мешканці почали самостійно проводити до своїх осель газові мережі. Але будівництво газопроводу залишалося важливим питанням і потребувало вирішення.

На початку серпня Департамент будівництва Полтавської ОДА оголосив тендер на будівництво підвідного газопроводу середнього тиску до сіл Григорівки та Стукалівки Гребінківського району. Тендерні пропозиції приймалися до 1 вересня.

Як повідомили в Департаменту будівництва, у закупівлі взяли участь 5 компаній. Через невиконання умов тендеру пропозиції ПП «Теплогазбуд», чия пропозиція була найвигіднішою – 6,1 млн грн., та компанії «Лубнигаз» вибули з гонки.

Перемогла пропозиція ПНВП «Термотех», чия пропозиція не лише відповідала всім технічним вимогам тендерної документації, а й виконає роботи на 3,4 млн грн дешевше очікуваної вартості – витрати на будівництво підвідного газопроводу середнього тиску становитимуть 6,38 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині стартував проект "Суд очима дитини"

Перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький підкреслив, що портал ProZorro дає адміністрації можливість досягати значної економії на закупівлях.

– Приклад цього тендеру найкраще це ілюструє. Ми не лише ефективно виконаємо роботи, але й зможемо направити зекономлені кошти на інші проекти у майбутньому, – наголосив Андрій Анатолійович.

 
На Гребінківщині збудують підвідний газопровід
 

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

За матеріалами прес-служби Полтавської ОДА


Схожі матеріали:
👁 1256
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: Гребінківщина, Стукалівка, Григорівка, ПНВП «Термотех», газопровід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ