Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.07.2014

На Полтавщині працівники ДАІ зафіксували два факти незаконного продажу дизельного палива


24-річний керманич автомобіля «Фольксваген Транспортер» заливав дизельне пальне в інший транспортний засіб «Рено-Магнум»


На Полтавщині працівники ДАІ зафіксували два факти незаконного продажу дизельного палива

Напередодні вихідних, працівники взводу ДПС під час нагляду за дорожнім рухом на узбіччі 362 км автодороги «Київ-Харків» помітили громадянина, біля якого знаходилась каністра з написом «ДТ».

 У ході розмови з представниками ДАІ чоловік відмовився пояснювати свої дії на вищевказаній ділянці автодороги та повідомляти своє прізвище, місце проживання.

 На місце пригоди працівники Державтоінспекції викликали слідчо-оперативну групу Полтавського районного відділу, які  затримали громадянина за підозру в незаконному продажу дизельного палива. Наразі проводиться перевірка.

 Інший схожий випадок трапився на 208 км автодороги «Київ-Харків». Вартові доріг на резервній дорозі помітили два автомобілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина пораненого в АТО полтавця на всю Україну зізналася йому в коханні

 24-річний керманич автомобіля «Фольксваген Транспортер» заливав дизельне пальне в інший транспортний засіб «Рено-Магнум».

 Під час поверхневого огляду салону автомобіля «Фольксваген» правоохоронці виявили 150 літрів дизельного палива в пластикових каністрах без відповідних документів.

 Для подальшої перевірки водія та автомобіль з вантажем доставлено до Лубенського міського відділу міліції. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

За інформацією прес-служби ДАІ Полтавської області



Схожі матеріали:
👁 1232
Категорія: Полтавщина
Теги: продаж, дизельне паливо, Полтавщина, село Літки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ