Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.10.2012

На Полтавщині заборонили опозиційну газету


Газету «Події та коментарі» заборонили випускати на рік, бо... в іншій газеті була надрукована стаття


Безпрецендентне рішення суду проти газети!

Ми випадково дізналися, що Печерський районний суд м.Києва заборонив протягом року видавати та розповсюджувати нашу газету «Події та коментарі» (м. Лохвиця Полтавської області). Безпрецендентність цього рішення навіть не в тому, що нам не повідомили про судове засідання, а те, що стаття, про яку йдеться в судовому рішенні, була надрукована в іншій газеті, до якої «Події та коментарі» не мають ніякого відношення.

Про судову ухвалу ми дізналися від працівників видавництва, де ми друкуємося. Копію ухвали суду ми й досі не отримали, не говорячи вже про відсутність запрошення на саме судове засідання, що відбулося 23 жовтня.

Громадянка Бесєдіна Тетяна Миколаївна подала на нашу газету в суд про захист честі, гідності та ділової репутації, бо нібито ми надрукували про неї образливу статтю. Печерський районний суд м.Києва повністю задовольнив її вимоги і призупинив на рік вихід газети «Події та коментарі».

Абсурдність ситуації в тому, що стаття про Бесєдіну ніколи не друкувалася в газеті «Події та коментарі», у виданні жодного разу не згадувалося її ім’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виплати вкладникам Сбербанку СРСР відбуваються у плановому режимі

Стаття про неї дійсно вийшла друком, але в іншій газеті — передвиборчому інформаційному бюлетені кандидата в народні депутати від партії «УДАР» по 151-му виборчому округу Тараса Кутового.

Я просто шокований, наскільки корумпована в Україні судова система — без відома відповідача ухвалюють заборону виходу газети лише через те, що стаття була надрукована в іншому виданні!

Нагдуємо, що Беседіна Тетяна Миколаївна є довіреною особою іншого кандидата у депутати по 151-му виборчому округу Людмили Овчаренко.

Олександр ЛУЦЕНКО, головний редактор газети «Події та коментарі»


Схожі матеріали:
👁 1718
Категорія: Полтавщина
Теги: Лохвиця, Людмила Овчаренко, Тарас Кутовий, видання, газета, Події та коментарі, кандидат, Суд




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ