Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.09.2015

На Полтавщині жорстоко вбито сестру бійців АТО


На Полтавщині 23-річний хлопець зґвалтував та задушив жінку


На Полтавщині жорстоко вбито сестру бійців АТОУ ніч з суботи (12 вересня) на неділю (13 вересня) в Гадячі вбили 31-річну жінку. «Обірвалося життя чарівної, сонячної, веселої, життєрадісної дівчини (донечки, сестрички…). Сумуємо, пам’ятаємо Наталочку Донос, як активістку, патріотку, справжню УКРАЇНОЧКУ. Співчуваємо мамі, братам, рідним, друзям — велика втрата… Вічна пам’ять…», – пишуть у соціальних мережах

Цього трагічного вечора у Гадячі святкували День міста. Наталя Донос приїхала додому, щоб побачитись з рідними – тут мешкають її мати і двоє братів з родинами.

Вона була найменшою дитиною у родині, улюбленицею старших братів, опорою матері. Працювала на відповідальній роботі, але завжди знаходила час для родини: їздила з матір’ю на відпочинок, кілька разів на рік запрошувала її до себе в столицю – разом відвідували виставки, театри.

Після закінчення гімназії гадячанка Наталя Донос вступила до Київського політехнічного інституту, а потім залишилась працювати в столиці.

Рік тому брат Володимир був поранений і дивом вижив в АТО – втратив ногу і став інвалідом. Зараз на захисті України знаходиться другий брат – Ігор. Він якраз прийшов у відпуску і родина нарешті зібралась разом.

Увесь день вони відпочивали, спілкувались, відвідали свято міста на Соборній площі. Надвечір Наталя разом з подругою вирішила сходити до місцевого кафебару «Сансіті», що знаходиться на березі річки Псел.

Після другої ночі мати розхвилювалась через відсутність доньки, але телефон Наталі не відповідав. Вранці один із братів вирушив на пошук дівчини і знайшов її на березі річки неподалік кафе, одразу за місточком.

На Полтавщині жорстоко вбито сестру бійців АТО«13 вересня поточного року до чергової частини Гадяцького РВ по телефону 102 надійшло повідомлення від 42річного мешканця Гадяча про те, що він у м. Гадяч на пляжі поблизу кафебару «Сан­сіті» виявив труп своєї сестри з явними ознаками насильницької смерті.

Відразу ж на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Гадяцького РВ на чолі з керівництвом підрозділу.

Було встановлено, що убита – 31-річна мешканка Гадяча.

На місце події були викликані відповідні служби з УМВС – працівники карного розшуку, слідчого управління та експертного центру.

Правоохоронцями була проведена величезна робота по встановленню особи, що скоїла даний злочин.

Було відпрацьовано велике коло осіб, які могли б надати хоч якусь інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Пирятинщині громаді села повернули понад 2 га землі вартістю більше 3 млн. грн.

Слід зазначити, що в розкритті цього злочину правоохоронцям дуже допомогла громадськість, підприємці надавали відео з камер спостереження при першій же потребі, не відмовили в наданні допомоги і працівники служби «Таксі». І за 12 годин наполегливої праці було встановлено особу, причетну до скоєного.

Зловмисником виявився 23-річний місцевий мешканець, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Чоловіка затримали та оголосили йому про підозру. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєне передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Ведеться слідство», – повідомили у міліції.

 


Убивця не лише зґвалтував, а й пограбував свою жертву

Після побиття, зґвалтування і вбивства злодій зняв з жінки золоті прикраси, потім повернувся в кафе (!) і забрав сумочку, в якій було 500 гривень. Наступного ранку один із його друзів здав коштовності до місцевого ломбарду і виручив 6,5 тисяч гривень. Частину з цих грошей вони пропили з убивцею того ж дня.

Злочинець проживає в одному з сіл Гадяцького району, має дружину і дитинунемовля.  Ніде не працює, говорить, що «ходить по шабашках». Того дня приїхав до Гадяча погуляти. Скоєне пояснює тим, що був у стані сп’яніння.

Велику допомогу в розкритті злочину надали жителі міста. Громада активізувалась – молодь, блогери, таксисти, працівники установ надавали усю необхідну інформацію. Трагічна подія також викликала активні дискусії серед громадськості з приводу закриття закладу «Сансіті». Це вже друге вбивство відвідувача.

На час слідства Октябрський суд міста Полтави обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Коли міліція привезла злочинця на місце для відтворення подій, їх чекала ініціативна група небайдужих гадячан, готових до самосуду над негідником. З ними довелося домовлятися, щоб вони не чинили ніяких  дій щодо підозрюваного у вбивстві.

Поховали Наталю на місцевому цвинтарі поруч із батьком.

Редакція висловлює глибокі співчуття родині і усім близьким з приводу загибелі доньки і сестри – світла пам’ять Наталі через передчасний відхід у засвіти.

Нагадаємо, що понівечене тіло 31-річної мешканки Гадяча виявили на одному з міських пляжів річки Псьол.

Схожі матеріали:
👁 4680
Категорія: Полтавщина
Теги: вбивця, Гадяч, Полтавщина




Всього коментарів: 2

0
2 Молодь   (22.09.2015)
Шкода, що на Полтавщині багато п"яниць, які вчиняють злочини. Потрібно підняти ціни на горілку.


0
1 Cat   (21.09.2015)
Її брат втратив ногу в Ато. він на фото зліва.. Шкода дівчину..

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ