Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.12.2011

Новий Рік тільки удвох: ради для пристрасних закоханих


Зустріти Новий рік удвох з коханою людиною, в атмосфері любові, пристрасті і романтики?


Новий Рік тільки удвох: ради для пристрасних закоханих

Зустріти Новий рік удвох з коханою людиною, в атмосфері любові, пристрасті і романтики? Відмінна ідея! Адже як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш.

Нам так рідко вдається по-справжньому побути наодинці, нікуди не спішити, не розриваючись між сотнею справ і мільйоном обов'язків, а повноцінне спілкування, романтика, ніжності і навіть заняття любов'ю стали розкішшю.

Новорічна ніч - відмінний привід "зібратися" тільки удвох, забути про усі відволікаючі чинники і провести незабутні романтично-еротичні години зі своєю другою половинкою.

Поки весь світ висаджує в повітря петарди, вживає ящиками шампанське і дивиться Блакитний вогник, влаштуйте собі чудові новорічні канікули любові, завдовжки в ніч, добу, а то і в декілька днів.

Меню

Звичайно, можна провести цю ніч, обжираючись усім тим, чим жалко ділитися з друзями. Але це - не наш варіант.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Поздравления с Новым годом

Якщо ви плануєте еротичне продовження під бій курантів, не готуйте важку їжу! Салати з майонезом, смажене м'ясо і кремові торти - усе це хилить в сон і примушує приймати ферментні препарати, а не налаштовує на романтичний лад і підвищує лібідо.

Обмежитеся легкими делікатесами: для новорічного столу на двох чудово підійдуть ікра, морепродукти, легкі салати, фрукти, сири і ніжні десерти на основі сирного суфле або безе.

Вибір алкогольних напоїв - повністю на вашій совісті, почутті смаку і міри. Але, погодитеся, пити горілку, закушуючи креветками-темпура або малиновою Павлової - це якось не комільфо.

Наряд

Уявіть, що секс, яким, ми сподіваємося, неминуче закінчитися ваше романтичне новорічне свято - це розкішний подарунок, красиво і з любов'ю упакований. Керуючись таким принципом і підбирайте одяг для цієї ночі.

Ви можете надіти розкішну вечірню сукню, милу, чарівну піжаму, еротичну білизну або взагалі залишитися без одягу - усе залежить від вашого смаку, переваг коханої людини і вашої упевненості в собі: ви маєте бути не лише красиві, але і розслаблені на усі 100

Що ж до еротичних маскарадних костюмів - коштує обумовить їх появу заздалегідь. Бути неправильно зрозумілою і почути гомеричний регіт чоловіка, замість милих поглядів і захоплених зітхань - відмінний спосіб зіпсувати Новий Рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Как празднуют Новый год в разных страных

Декорації

Новий Рік удвох - це не означає свято у власній, давно і добре вивченою, квартирі. Швидше навіть навпаки!

Поїхати з міста або країни на свята, зняти номер в готелі свого міста або відмітити свято в лазні - варіанти один краще дргого! Зміна декорацій надасть святу більше романтики, веселощі і яскравість.

Крім того, не обов'язково всю ніч провести, практично не ворушившись: в сценарій такої зустрічі Нового Року цілком може входити вечеря в ресторані, катання з гірки, запуск фейєрверків у дворі або катання сніговика в сусідньому парку.

Про ЦЕ

Нехай ваш секс в новорічну ніч буде таким, що запам'ятовується.

Якщо ви готові до сміливих експериментів: кардинальній зміні ролі, костюмованому представленню - осмілюйтеся! Якщо немає - просто віддавайтеся новорічній любові повністю, думаючи тільки про насолоду і свого партнера.

Прийміть разом ванну, випивши шампанське прямо в гарячій воді, зробіть масаж з ароматичними оліями. Постеліть шовкову постільну білизну, танцюйте стриптиз, повільно, ніжно спокушайте один одного і, нарешті, отримайте найяскравіший в житті оргазм.

За матеріалами: woman.delfi.ua


Схожі матеріали:
👁 2563
Категорія: Здоров'я
Теги: Закохані, Новий рік, Секс, Новорічна ніч




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ