Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.11.2014

Підготовка до зими - головне питання гребінківських депутатів


Районні заклади медицини підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період


Підготовка до зими - головне питання гребінківських депутатів

7 листопада відбулася 28-а сесія Гребінківської районної ради. Депутати розглянули ряд важливих питань.

Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за III квартал 2014 року, про затвердження розпоряджень голови РДА та про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік доповідала начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Бондаренко.

Наталія Борисівна прозвітувала про виконання бюджету за III квартал наростаючим підсумком з початку року, що становить 104,3%. За 10 місяців 2014 року районний бюджет виконано на 105,5%, що дає змогу направити кошти від перевиконання в сумі 400 тис. грн. на оплату праці вчителям за листопад.

Депутати призначили на посаду головного лікаря КЗ "Гребінківського центру первинної медико-санітарної допомоги” Сергія Петровича Литвиненка, лікаря-офтольмолога ЦРЛ, подякували за роботу Сергію Григоровичу Карпцю, який очолював цей заклад з часу створення ЦПМСД.

Про початок опалювального сезону об’єктів спільної власності територіальних громад району та соціальної сфери в осінньо-зимовий період 2014-2015 p.p. доповів Олександр Князев, заступник голови райдержадміністрації. Він повідомив, що підготовлено до роботи в зимовий період 18 об’єктів теплопостачання: котелень та теплогенераторних, мережі теплопостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На полях Гребінківщини завершуються роботи

Гребінківський комбінат комунальних підприємств продовжує проводити заплановані роботи з ремонту об’єктів комунального господарства міста та житлового фонду. Вже освоєно майже 400 тис. грн. ОКВПТГ “Лубнитеплоенерго” в Гребінці проведені ремонтні роботи на 3 котельнях, підготовлено 4,1 км теплових мереж та подане тепло житловому фонду та об’єктам соціально-комунальної сфери.

Районні заклади медицини підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період, проводиться придбання твердого палива для ФАПІв та амбулаторій. Відділ освіти виділив кошти з сумі 165 тис. грн. для придбання твердого палива для шкіл району. На жаль, вугілля суттєво подорожчало, тож для його закупки потрібні будуть додаткові кошти.

Гребінківський район газопостачання виконує заплановані роботи з підготовки об’єктів газових мереж району до роботи в зимовий період. Населення району повністю розрахувалося за спожитий в 2013-2014 році природний газ.

Сесія вирішила інформацію взяти до відома та звернутися до Полтавської ОДА від депутатського корпусу з проханням допомогти вирішити ситуацію з опаленням спорткомплексу, з такою пропозицією звернувся до депутатів голова міста Федір Мілевський.

Директор районного терцентру Андрій Гужик розповів про виконання районної Програми соціального захисту населення Гребінківщини “Турбота” на2010-2014 роки і про районну Програму “Турбота” на 2015-2020 роки та запропонував звернутися від депутатів районної ради до Міністерства соціальної політики України з проханням при внесенні змін до відповідної Постанови КМ України обов’язково зберегти в структурі територіального центру відділення соціально-медичних послуг, яке збираються закрити.

Депутати затвердили Програму і відповідне звернення. Сесію провів голова районної ради Валерій Зінченко.

Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 979
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінківщина, заклади медицини, 28-а сесія, депутати




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ