Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.01.2013

Податкова служба Полтавщини протидіє корупції


За результатами розгляду звернень підтвердились факти, викладені у 7 зверненнях, у 8 зверненнях факти частково знайшли своє підтвердження


Податкова служба Полтавщини протидіє корупції

З метою забезпечення виконання основних завдань щодо  запобігання корупції в системі органів державної податкової служби діє Управління внутрішньої безпеки ДПС України, структурним підрозділом якого є відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Полтавській області.

Основними завданнями відділу є здійснення заходів щодо запобігання корупції і контроль за їх здійсненням в апараті органів державної податкової служби області, забезпечення безпеки діяльності органів державної податкової служби та їх працівників, а також захисту працівників від протиправних посягань, пов'язаних з виконанням ними службових обов'язків.

Ефективна діяльність підрозділу внутрішньої безпеки безпосередньо залежить від громадянської позиції платника податків. Але не завжди платники податків намагаються повідомити до відділу про протиправні дії податківців, що тільки стимулює корупцію.

Так, протягом 2012 року працівниками відділу розглянуто 50 звернень громадян та юридичних осіб (22 звернень громадян, 28 звернень юридичних осіб) на дії працівників податкової служби області.

За результатами розгляду звернень підтвердились факти, викладені у 7 зверненнях, у 8 зверненнях факти частково знайшли своє підтвердження.

Як результат, до органів прокуратури передано 31 матеріалів для прийняття рішень згідно з чинним законодавством, керівникам органів ДПС різних рівнів внесено 14 подань про усунення виявлених службовими перевірками недоліків, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 податківців, 2 попереджено, 2 позбавлено премії, 1 працівника  звільнено з органів ДПС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпечних вам доріг!

Інформацію про випадки порушення прав платників податків, де вбачаються ознаки вчинення службових злочинів, корупційних правопорушень, появи громадян, які видають себе за податківців, а також інші правопорушення з боку працівників державної податкової служби, можна повідомити, завітавши до відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Полтавській області УВБ ДПС України за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, 155 (каб. 318-321).

Окрім цього, для забезпечення оперативного реагування на інформацію громадян про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДПС, в Державній податковій службі України запроваджено телефонну лінію «Пульс податкової». Телефон вказаної лінії (044) 284-00-07.

Конфіденційність та об’єктивність перевірки Вашого звернення гарантується! Звертайтеся і  вам обов’язково допоможуть!

Відділ внутрішньої безпеки при ДПС у
Полтавській області УВБ ДПС України


Схожі матеріали:
👁 1072
Категорія: Полтавщина
Теги: Податкова служба




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ