Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.10.2017

Попередні результати виборів до ОТГ Полтавщини


29 жовтня відбулися вибори до 12 новостворених ОТГ Полтавщини.


Попередні результати виборів до ОТГ ПолтавщиниНа виборах до 4 об’єднаних територіальних громад лідирують представники ВО «Батьківщина», є перемоги представників СДП, РПЛ та «БПП «Солідарності»

29 жовтня відбулися вибори до 12 новостворених ОТГ Полтавщини.

ВО «Батьківщина» повідомила про перемогу своїх кандидатів на посаду голів чотирьох ОТГ.

Так, у Драбинівській ОТГ (Новосанжарський район) попередньо лідирує кандидат Зоя Короленко, а на виборах до ради цієї ОТГ перемогу здобувають 22 депутати від «Батьківщини» з 22 можливих.

На виборах голови Руденківської ОТГ (Новосанжарський район), за попередніми підрахунками, перемагає «батьківщинівець» Сергій Головко.

На виборах до Гребіньківської міської ОТГ перемогу здобув представник «РПЛ» Віталій Колісніченко — із результатом 81%. Відмітимо, що місцеві мешканці переобрали Віталія Колісніченка. Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер партії Олег Ляшко. Він відмітив що, у Гребінківській ОТГ у депутатському корпусі із 26 — 16 радикалів (48%).

За підтримки партії на Полтавщині Микола Скрильник перемагає на виборах голови Бутенківської ОТГ (Кобеляцький район).

На виборах голови Михайлівської сільської об’єднаної громади (Машівський район) попередньо перемагає представник «Батьківщини» Микола Коляндра.

На виборах голови Сенчанської сільської об’єднаної громади (Лохвицький район), за попередніми даними, лідирує «батьківщинівець» Віктор Лисий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині під час виборів правопорушень не допущено

В обласній організації «СДП» повідомили, що Віктор Лисий виграв 12 голосів у їхнього кандидата — Сергія Сьомака. Водночас, СДП виборола перше партійне місце на виборах в Лохвицьку міську ОТГ — 19,73% (за протоколами з дільниць) та матиме свого голову — діючого керівника міста Віктора Радька, який отримав майже 80% підтримки.

У Ланнівській ОТГ (Карлівський район) із результатом 79,5% перемогу здобув кандидат від БПП Костянтин Удовиченко, тоді як найближчий його опонент — самовисуванець Костянтин Ткаченко — набрав лише 14,5%. Депутатами Ланнівської ОТГ стали 7 представників партії «БПП «Солідарність»: Юлія Корнієнко, Олена Олексюк, Марина Радченко, Наталія Латишева, Леонід Шумов, Наталія Ковальова та Іван Миколайчик. Про це повідомили у прес-службі партії.

Можливі уточнення.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 2617
Категорія: Полтавщина
Теги: Полтавщина, вибори, Гребінка, ОТГ




Всього коментарів: 1

0
1 Володимир   (30.10.2017)
Cкажу одразу проти Коліснічнека нічого немаю проти.
Але:
Які ж ви ..., навіть після того як Ляшко, сказав шо виграв в лотерею пів мільйона,коли він як шістка біга по парламенту: і вашим і нашим, народ як зомбі за його партію голосує.

Потім ниє що ми погано живемо.

Самі ж і винні, бо ведемся на популістські брехні. Я не за юльку і порошенка, тим більше не за бувших регіоналів, я за нові молоді політичні сили.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ