Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

12.04.2017

Семінар ветеранів-залізничників Полтавської дирекції залізничних перевезень пройшов у Гребінці


5 квітня до Гребінки з'їхалися пенсіонери - залізничники з Прилук, Лубен, Пирятина та міста Ромни


Семінар ветеранів-залізничників Полтавської дирекції залізничних перевезень пройшов у Гребінці5 квітня до Гребінки з'їхалися пенсіонери - залізничники з Прилук, Лубен, Пирятина  та міста Ромни.

У приміщенні адміністрації станції Гребінка регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"  зібралися ветерани всіх залізничних підприємств Гребінки.

З Харкова прибув на зустріч з ветеранами заступник голови ветеранської організації Південної залізниці Олександр Іванович Плескач, з Полтави - голова ветеранської організації Полтавської дирекції залізничних перевезень Тамара Василівна Піддубна.

Полтавська дирекція залізничних перевезень регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" є найбільшою на магістралі.

До її складу входить 101 роздільний пункт, 69 станцій, 60 з яких відкриті для вантажних операцій. Також до складу входять: три відбудовні поїзди на станціях Полтава, Гребінка, Кременчук. Довжина головних колій дирекції і становить 1294,5 км. Та не зважаючи на відстані між залізничними вузлами, залізничники різних організацій, з різних міст спілкуються між собою, збираються, щоб привітати колег-ювілярів. Цього дня перша частина цього семінару була урочиста.

Залізничники, голови ветеранських організацій вітали ювіляра Петра Петровича Басенка.

Петро Петрович вже 3 скликання незмінно очолює ветеранську організацію залізничників Гребінківщини. І у вітальному слові від керівництва Полтавської дирекції залізничних перевезень регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" Тамара Василівна висловила думку про те, що "незамінні" люди все-таки є.
Важко уявити, що Петро Петрович залишить громадську роботу, адже такого відповідального керівника важко знайти. Теплі слова вітань, щирі побажання линули з вуст керівників, грамотами, вітальними листами, квітами вітали Петра Петровича.

Оригінально та ніжно поздоровили П.П.Басенка колеги з ветеранських організацій Лубен і Пирятина, Прилук. Привітач з 80-річним ювілеєм Петра Петровича голова ветеранської організації Гребінківщини В.М. Неруш.
Валентин Михайлович вручив ювіляру медаль "Почесному ветерану" та презентував нову книгу "Почесна книга ради Гребінківської районної організації ветеранів", видану до 30-річчя Гребінківської районної організації ветеранів. На початку книги розміщене фото Петра Петровича Басенка, який входить до президії ради ветеранів, є першим заступником голови ради районної організації ветеранів, ветераном праці, почесним ветераном України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правова допомога - доступна у Гребінці

Колеги одностайно висловили побажання ювіляру зустріти 100-річний ювілей зі своїми колегами-залізничниками.

Друга частина засідання була робочою. Залізничники знайомилися з умовами конкурсу первинних ветеранських організацій, обговорювали проблеми страхових полісів залізничників. Т.В. Піддубна зачитала Постанову ПАТ "Укрзалізниця" про оздоровлення та лікування ветеранів-залізничників.

Було надано перелік санаторіїв, які приймають на лікування пенсіонерів. Всі важливі питання колег різних залізничних установ обговорювали колективно та шукали шляхи їх вирішення.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1241
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Південна залізниця, Петро Басенко, станція, Укрзалізниця, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ