Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.12.2015

У Гребінці дітям з особливими потребами влаштували відпочинок в Центрі дозвілля


Дітям з особливими потребами - особлива турбота


Центрі дозвілля, Гребінка3 грудня – Міжнародний день інвалідів. Цього дня привертається особлива увага суспільства до проблем людей з особливими потребами.

Гуманне, милосердне та дбайливе ставлення до дітей і молоді, які позбавлені можливості вести повноцінне життя внаслідок порушень фізичного та психічного розвитку, є одним із найважливіших чинників прогресивного розвитку людства.

Дитина, що має інвалідність - частина й член суспільства, вона хоче, повинна і може брати участь у всьому багатогранному житті. Вона може бути так само здібна і талановита, як і її однолітки, що не мають проблем зі здоров'ям, треба тільки допомогти їй виявити свій дар, розвинути його, приносити користь суспільству. Дитина - не пасивний об'єкт соціальної допомоги, а людина, що розвивається, що має право на задоволення різнобічних соціальних потреб у пізнанні, спілкуванні, творчості.

Цього дня в загальноосвітніх навчальних закладах Гребінківського району було проведено виховні заходи із висвітлення проблем людей з особливими потребами на теми: «Світ починається з тебе», «Творімо добро разом», «Головне людина, а не інвалідність», «Твори добро, бо ти – людина», уроки доброти «Дивіться на нас, як на рівних».

Традиційно 3 грудня діти з особливими потребами зібралися в Центрі сімейного дозвілля «POZITIV» м. Гребінки. Ця можливість була надана власником закладу Князєвою С.О.  Школярі мали змогу безкоштовно переглянути фільми у форматі 3D, пограти в аерохокей, настільний футбол, постріляти в тиру, отримали безліч позитивних емоцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавцям перед Новим роком обіцяють дешеві цитрусові

Чим більшою увагою ми оточимо дітей, яких обділила доля, тим щирішим, добрішим, чеснішим та милосерднішим буде наше суспільство.





 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 916
Категорія: Суспільство
Теги: Pozitiv, Центрі сімейного дозвілля, діти, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ