Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.06.2016

У Гребінці масштабно відсвяткували День захисту дітей (ФОТО)


Кілька сотень маленьких та дорослих гребінківців стали свідками театралізованого дійства, а також взяли участь у різноманітних конкурсах


День захисту дітей, ГребінкаДо Дня захисту дітей, що традиційно відзначається у перший день літа, й червня, у Гребінці провели низку запланованих культурно-розважальних, освітніх та спортивних заходів для дітей.

Кілька сотень маленьких та дорослих гребінківців стали свідками театралізованого дійства, а також взяли участь у різноманітних конкурсах.

У парку районного Будинку культури зранку до вечора цього дня дорослі забавляли дітей. На різних майданчиках хлопчиків та дівчаток заохочували до активного відпочинку майстер - класами.

За мольбертом працював гребінківський художник Олег Макогон. Діти з цікавістю розглядали картини та спостерігали за роботою художника. Ау фойє Будинку культури відкрилася виставка дитячих робіт, що перемогли під час першого етапу міжрайонного конкурсу дитячого плакату "Я намалюю твоє майбутнє, Україно!", що відбувається з ініціативи та за підтримки Тараса Кутового - Міністра аграрної по-літики та продовольства України. Перший його етап було проведено на рівні шкіл. Там визначили три кращі роботи у трьох вікових категоріях - молодша, середня істарша. Усі школярі, чиї роботи перемогли на шкільному етапіконкурсу, отримали подарунки.

А ось в саду за Будинком культури розкинувся намет, до якого почали підтягуватися малі туристи. Та, навіть, і дорослим було цікаво. У них запитань було не менше. Майстер-клас з пішохідного туризму проводив керівник гуртка спортивного туризму Будинку дитячої та юнацької творчості В.В.КІприк. Малеча мала змогу власноруч зібрати рюкзак та поставити намет, допомагали їм у цьому учениці 4 класу Короваївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Аня Коломієць та Руслана Кушнір.

Старша команда туристів у складі: Лізи Познякової, Аліни Миронченко, Богдана Коломійця, Ростислава Колісніченка, Владислава Петриченка, Руслана Катруша нещодавно повернулася з Обласного чемпіонату пішохідного туризму.

Організація та рівень проведення спортивних туристичних змагань дуже сподобалися і керівнику гуртка, і дітям. Змагання проходили в с. Городище Чорнухинського району. Смуга перешкод , яку долали туристи, була різного рівня складності. Участь у таких змаганнях стимулює дітей до вдосконалення своїх вмінь та навичок, щоб досягати омріяних вершин. Хтось із малюків, що вперше складав сьогодні рюкзак, та невміло прагнув підняти той намет, обов'язково стане в майбутньому справжнім туристом.

А ігрова розважальна програма "Країна дитинства" зібрала на центральному майданчику найбільшу кількість дітей. Ведучі свята - Цукерочка та Мармеладочка, кумедний Карлсон так сподобалися малечі, що небуло відбою в бажаючих брати участь в іграх. Активні дітлахи отримували смачні призи, які підготував приватний підприємець Олег Жолобецький. На імпровізованій сцені танцювали та співали, бігали та стрибали, відгадували загадки та робили зарядку, малювали та мріяли.

Біля районного Будинку культури була проведена виставка робіт працівників дошкільних навчальних закладів в рамках проведення Всеукраїнського фестивалю «Сузір’я талановитих дошкільників», гуртківців позашкільних навчальних закладів БДЮТ та СЮТ.

Також відбулися змагання серед команд пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням.

Програма змагань включала біг змійкою, посадка і збирання картоплі, біг по купинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польові збори школярів пройшли на Гребінківщині

Переможцем в естафеті «Біг змійкою» стала команда «Журавлик» Короваївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в естафеті «Посадка і збирання картоплі» - команда «Сонечко» Сліпорід-Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в естафеті «Біг по купинах» - команда «Веселка» Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

Переможці були нагороджені футбольними м’ячами, а всі учасники цукерками.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 1826
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Фото, Гребінка, День захисту дітей




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ