Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.06.2013

У Гребінці на залізничному вокзалі обікрали чоловіка


Затриманим виявився 47-річний житель Кіровоградської області


На залізничному вокзалі ст. Гребінка барсетку з фотоапаратом викрали у мешканця Хмельницької області

На залізничному вокзалі ст. Гребінка у мешканця Хмельницької області  невідомою особою було викрадено барсетку, в якій знаходилися фотоапарат, картки пам’яті до нього, а також батарея до мобільного телефону.

Громадянин не розгубився і відразу ж звернувся до міліціонерів лінійного відділу міліції. Завдяки вчасному зверненню потерпілого вже через кілька хвилин зловмисник був затриманий.

За словами 49-річного чоловіка, в залі очікування він чекав на електропотяг до Києва. За кілька хвилин до його відправлення вийшов до туалету, залишивши свої речі на скамійці, а коли повернувся, то виявив, що барсетка зникла. У крадіжці потерпілий запідозрив незнайомця, що сидів поруч.

По прикметам, які надав потерпілий, правоохоронці за кілька хвилин виявили та затримали підозрюваного у крадіжці на переїзді залізничного вокзалу ст. Гребінка. При собі чолов’яга мав і викрадені у громадянина речі.

Затриманий, яким виявився 47-річний житель Кіровоградської області, не став відпиратися та зізнався, що поцупив барсетку в незнайомого громадянина, коли той вийшов із залу очікування по своїх справах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині працівники ДАІ затримали автомобіль, який викрали у Полтаві 2011 року

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України, яка передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі проводиться досудове розслідування.

А правоохоронці нагадують громадянам про необхідність бути пильними, не довіряти свої речі незнайомим і малознайомим людям і не залишати їх без нагляду.

У разі ж скоєння відносно вас правопорушення, слід відразу ж звернутися до міліції, адже вчасне звернення значно полегшує виявлення зловмисника.

СЗГ УМВС України
на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 1129
Категорія: Події
Теги: фотоапарат, барсетка. станція. Гребінка, Крадіжка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ