Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.01.2017

У Гребінці пожежа забрала життя 46-річного чоловіка


Під час гасіння пожежі в одній із кімнат було виявлено 46-річного чоловіка без ознак життя, тіло якого направлено в БСМЕ м. Лубни


У Гребінці пожежа забрала життя 46-річного чоловіка18 січня о 03:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по  вулиці Ватутіна міста Гребінка у приватному житловому будинку виникла пожежа.

Чергове відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини було направлено за вказаною адресою. Для проведення розвідки місця події та ліквідації пожежі залучалася ланка газодимозахисної служби.

Під час гасіння пожежі в одній із кімнат було виявлено  46-річного чоловіка без ознак життя, тіло якого  направлено в БСМЕ м. Лубни.  

Вогнеборці  зосередили сили і засоби для недопущення розповсюдження вогню та швидкій ліквідації пожежі. До гасіння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині правоохоронці затримали 39-річного викрадача авто

Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 30 кв.м, 4 вікна, двері, домашні речі, пошкоджено облицювання стін та стелі на площі 46 кв.м, 2 вікна, меблі та домашнє майно. Врятовано від повного знищення вогнем житловий будинок.
Орієнтовною причиною займання стало коротке замикання електромережі.
 


 

У зв’язку з цим, ГУ ДСНС України у Полтавській області звертається до населення більш відповідально ставитися до виконання вимог правил пожежної безпеки.

Нехтування простими засторогами призводить до сумних наслідків. Вогонь не прощає недбалості, а тим більше халатності. Пам’ятайте: попередити пожежу простіше, аніж приборкати та рахувати збитки.

Схожі матеріали:
👁 1355
Категорія: Події
Теги: Grebenka.com, новини Гребінки, загиблий, Ватутіна, Гребінка, пожежа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ