Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.02.2014

У Гребінці правоохоронці затримали чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном


У вчиненому чоловік повністю зізнався та пояснив, що чужим телефоном заволодів з метою подальшого продажу


У Гребінці правоохоронці затримали чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном

7 лютого 2014 року, до співробітників лінійного відділу на ст. Гребінка за допомогою звернувся 24-річний місцевий мешканець.

Парубок повідомив, що на пероні залізничного вокзалу ст. Пирятин невідомий громадянин шахрайським шляхом заволодів його мобільним телефоном. Правоохоронці затримали зловмисника «гарячим слідом».

Як стало відомо правоохоронцям, чекаючи на поїзд на пероні залізничного вокзалу ст. Пирятин, до хлопця підійшов незнайомий чоловік та попросив його мобільний, ніби то для здійснення термінового дзвінка.

Хлопець не відмовив незнайомцю. Поки чолов’яга розмовляв, на станцію прибув поїзд і парубок відволікся. Таким влучним моментом скористався незнайомець та разом з мобільним телефоном швидко зник у невідомому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині невідомі відбили голову пам’ятнику Леніну (ФОТО)

За наданими прикметами по «гарячих слідах» правоохоронці затримали підозрюваного громадянина, у якого вилучили мобільний телефон потерпілого.

Зловмисником виявився раніше судимий за вчинення крадіжки 45-річний мешканець м. Гребінка Полтавської області. У вчиненому чоловік повністю зізнався та пояснив, що чужим телефоном заволодів з метою подальшого продажу.

Наразі відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.190 (шахрайство) КК України, яка передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

СЗГ УМВС України
на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 1302
Категорія: Події
Теги: пирятин, телефон, Гребінка, мобільний




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ