Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.03.2023

У Гребінці стартував проєкт психологічної підтримки постраждалим від націонал-соціалізму


У Гребінці розпочались заходи проєкту гуманітарної та психологічної допомоги постраждалим від націонал – соціалізму


У Гребінці розпочались заходи проєкту гуманітарної та психологічної допомоги постраждалим від націонал – соціалізму.Днями у Гребінці стартував новий проєкт, спрямований на гуманітарну та психологічну допомогу постраждалим від націонал – соціалізму.

Втілюватиме його команда Полтавської обласної молодіжної організації «Твій Світ» у співпраці з територіальним центром соціального обслуговування Гребінківської громади, низкою інших організацій та за допомоги волонтерів.

Підтримку проєкту надає Німецький Фонд "Пам'ять, відповідальність і майбутнє", завдяки якій організатори мають можливість охопити важливою допомогою три громади Полтавської області: Гребінківську, Чорнухинську та Сенчанську.

У Гребінці вже провели стартовий семінар проєкту. Його учасниками і учасницями стали соціальні робітники, доглядальники, представники ветеранської організації та волонтери страшого віку, працівники територіального центру соціального обслуговування.

Група навчалася, як уникнути емоційного вигорання. Провела практичне заняття психологиня Інна Сизоненко. Для осіб, які займаються доглядом такі навчання і зустрічі підтримки будуть проводитись регулярно, в результаті чого підопічні відчуватимуть, що забезпечення їх основних потреб поліпшилося.


У Гребінці провели стартовий семінар проєкту
 

Відвідуванням займається мультидисциплінарна група: працівник терцентру, соціальний робітник, психолог і волонтери. В основному волонтери займаються доставкою за місцем проживання комплектів санітарно - гігієнічних засобів, продуктів харчування, надають психологічну підтримку, що включає бесіди, спілкування і мотивацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарні Полтавщини отримають продуктову гуманітарну допомогу

Планують проводити і кола підтримки, у ході яких літні люди розширять соціальні контакти, отримуватимуть психологічну допомогу, будуть більше залученні до життя громади.


У Гребінці провели стартовий семінар проєкту
 

Проєкт  "Гуманітарна та психологічна допомога постраждалим від нацизму у воєнний час, їх соціалізація в нових умовах життя територіальних громад Лубенського та Миргородського районів Полтавської області" здійснюється за підтримки Німецького фонду "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" у рамках програми «Ми поруч!».
 

У Гребінці провели стартовий семінар проєкту


У Гребінці провели стартовий семінар проєкту


Схожі матеріали:
👁 669
Категорія: Новини Гребінки
Теги: проєкт психологічної підтримки, Гребінка, Фото, постраждалі від націонал-соціалізму




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ