Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.09.2013

У Гребінці в дитячих дошкільних закладах популяризують здоровий спосіб життя


Щомісяця в дошкільних закладах проводяться Дні здоров’я


Популяризація здорового способу життя в дитячих дошкільних закладах Гребінківського району

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» з метою популяризації в районі здорового способу життя  в ДНЗ «Веселка» м.Гребінки створено належні умови для формування, збереження та зміцнення здоров’я дітей.

Провідне місце займають організовані форми фізичного виховання та самостійної рухової діяльності дошкільників під час прогулянок та інших режимних моментів.

В кожній віковій групі щодня проводиться ранкова гімнастика. Після денного сну проводяться комплекси гігієнічної гімнастики, до складу якої входять загальнорозвиваючі вправи, вправи для профілактики плоскостопості та порушень постави.

Щоденно в кожній віковій групі плануються рухливі ігри. Для врахування базових рухів в іграх, впливу на різні групи м’язів, пори року та місця в режимі дня вихователі користуються циклограмами використання рухливих ігор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Как научиться ежедневно радоваться жизни?

Щомісяця в дошкільних закладах проводяться Дні здоров’я. З метою збереження та зміцнення здоров’я дошкільнят в дитячих садочках проводяться малі форми фізичного виховання. Це фізкультурні хвилинки і фізкультурні паузи між заняттями, психогімнастика, музично-ритмічні рухи, ігри-медитації, дихальні та звукові вправи та інше.

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1621
Категорія: Здоров'я
Теги: дошкільні заклади, Гребінка, Дні здоров’я, веселка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ