Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.11.2017

У Гребінці відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери


5 листопада – День працівників соціальної сфери України


На Гребінківщині відзначили День працівника соціальної сфериХолодний дощовий листопад цьогоріч розпочався з теплого свята – Дня працівників соціальної сфери, яке  по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки по службовому обов'язку, але і по велінню совісті і заклику душі.

Так, 3 листопада 2017 в приміщенні Гребінківського районного територіального центру було проведено низку заходів для визначеного кола людей – людей, що стоять на варті соціального захисту населення, вносять вагомий внесок, присвячують більшу частину свого життя, віддають частину своєї душі цій благородній справі.

Привітати з професійним святом соціальних робітників територіального центру були запрошені: заступник голови райдержадміністрації - Князєв О., заступник голови районної ради – Волошин В. А.,  міський голова – Колісніченко В. І., голова районної ради ветеранів – Неруш В. М., які відзначили почесними грамотами та подяками кращих робітників установи. Ними стали: Цимбал О. Г. – інструктор з трудової адаптації, Коробко Т. А. – завідувач відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги, Соловей І. М. – фахівець із соціальної роботи, Сидоренко Л. В., Жила Л. А., Буц В. С., Ведмідська Л. М., Миколаєнко С. І., Грушова В. І. – соціальні робітники територіального центру.

Відзнаки територіального центру отримали: Назаренко Л. О. – медична сестра, Чекменьов О. В. – робітник з комплексного обслуговування, Донченко І. Г., Назарова С. І, Сиротюк Г. М., Молоданович О. Р. – соціальні робітники територіального центру.  

З Нагоди свята директор Гребінківського територіального центру Гужик А. І. від себе особисто та від імені керівництва Департаменту праці та соціального захисту населення висловив слова привітань та вдячності робітникам територіального центру та всім присутнім у залі.

За сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків  соціальні робітники  Маліченко В. Г. та Старун Л.І. отримали Почесні грамоти Департаменту праці та Полтавської обласної профспілки.

Відзначення завершилося урочистим концертом гурту «Співочі серця» територільного центру.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

На Гребінківщині відзначили День працівника соціальної сфери

 

На Гребінківщині відзначили День працівника соціальної сфери

 

На Гребінківщині відзначили День працівника соціальної сфери


Заступник директора
територіального центру О. Колотюк


Схожі матеріали:
👁 1172
Категорія: Суспільство
Теги: свято, День працівників соціальної сфери, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ