Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.08.2013

У Миргороді на аеродромі відбувся день відкритих дверей присвячений дню Авіації України (ФОТО)


Сьогодні в Україні відзначають День авіації


Миргородський аеродром приймав гостей

31 серпня 2013р на базі аеродрому в м. Миргороді відбувся день відкритих дверей присвячений дню Авіації України. Як це прийнято у військових, всі заплановані заходи проведені на високому професійному рівні, по військовому чітко з урахуванням святкового настрою цивільних гостей.

Незважаючи на похмуру і дещо прохолодну погоду до аеродрому прибуло багато гостей, хто автобусом, хто власним транспортом, хто пішки, але ніхто не хотів пропустити нагоду поспілкуватися з військовими спеціалістами та отримати інформацію з перших вуст про тактико-технічні характеристики озброєння та стан бойової готовності особового складу військової частини.

Урочисто по військовому відрапортували командиру частини про готовність служб до проведення святкових заходів. І нарешті розпочалося саме цікаве, для нас цивільних, це демонстрація військової бойової техніки та допоміжного військового спорядження. Пілоти і технічний персонал з надзвичайною терпимістю відповідали на запитання гостей, адже питання задавали і малеча  і люди середнього та похилого віку, всі отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Тільки малеча та підлітки в своєму захваті порушували розмірений ритм аеродрому, невеликими групами перебігали від літака до літака, в запалі сперечалися про технічні можливості бойової техніки і тільки військові спеціалісти аргументовано роз’яснювали правоту тієї чи іншої груп дітлахів. Цікаво було спостерігати коли в обговоренні військової тематики приймали участь 12 річний підліток з 68 річним дідусем, які обмінювалися враженнями, знаннями та досвідом.





Це свято об’єднало всі вікові групи гостей. Неможливо перерахувати всього того що було оглянуто гостями: літаки, озброєння, кабіна пілота, авто та спецтехніка, намет для контрактників де юнаки змогли отримати відповіді про умови служби за контрактом і багато іншого. Також було дозволено перевдягатися в військове вбрання та фотографуватися на фоні військової техніки. Кожний мав бажання відчути на собі тягар військової служби в армії, хоча б на деякий час.

Особливо всіх привернула увага до малюка років 6-7, якого вдягли в військову форму, вдягли бронежилет і в руках ще тримав автомат. Малий стояв і тремтів, чи то від ваги амуніції, чи від хвилювання, чи від радості. Жіночка запричитала: «дитина ледь тримається на ногах вся тремтить від тягаря, ноша йому ще не під силу».





На що чоловік, в якому по виправці відчувається в минулому військового, відповів що «разом з вдяганням військової форми ти береш на себе велику відповідальність і навіть дитина на підсвідомому рівні відчуває тяжку ношу відповідальності яку він візьме на себе через декілька років». На мудрі слова натовп схвально зашепотів. Враження, хвилювання і інші емоції переповнюють від побаченого і в польових умовах не на жарт розігрався апетит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шкільному базарі головне - не прогадати з якістю товару

Для поповнення втраченої енергії від цього видовища військові розгорнули польову кухню та приготували солдатську кашу. А каша яка смачна, навіть смачніша за домашні млинці та інші ласощі, навіть добавки попросили. Не хотілося покидати це привітне та гостинне місце.

Живе спілкування з військовими, побачити своїми очима потужність військової техніки та й в кінці то кінців помацати своїми руками, по ефективності патріотичного виховання молоді не замінить ні телебачення ні реклама. А нам залишається лише подякувати командування військової частини за чудове свято.






































































Су-27  важкий багатоцільовий високоманевровий всепогодний винищувач четвертого покоління


Схожі матеріали:
👁 1661
Категорія: Полтавщина
Теги: День авіації, свято, Миргород, військова частина, літак




Всього коментарів: 2

0
2 Admin   (01.09.2013)
А там і стоїть пряма силка на сайт myrgorod.net Див. праворуч перед фото


0
1 Ян   (01.09.2013)
Когда используете материл ставте откуда брали текст, материал был взят с myrgorod.net

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ