Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.10.2016

У Полтаві відбувся суд над лікарем, який «допомагав» проходити медкомісію


Лікар нібито пообіцяв претенденту до нової поліції вирішити всі проблеми з проходженням медкомісії, якщо той дасть йому півтори тисячі грн.


У Полтаві відбувся суд над лікарем, який «допомагав» проходити медкомісію кандидату до нової поліції3 жовтня 2016 року у Київському районному суді міста Полтави відбулося засідання у справі лікаря однієї з лікарень міста — Григорія Зленка. Його підозрюють в отриманні хабара за позитивний результат проходження медкомісії до патрульної поліції.

У листопаді минулого року, лікар поліклініки УМВС Полтави — Григорій Зленко, нібито пообіцяв претенденту до нової поліції вирішити всі проблеми з проходженням медкомісії, якщо той дасть йому півтори тисячі гривень. Конкурсант, в свою чергу, звернувся до правоохоронних органів. За матеріалами слідчих дій було розпочато кримінальне провадження за статтею 369 КК України (зловживання впливом).

Свідки викликані прокуратурою, а саме: поняті та співробітник СБУ, який брав участь у слідчих діях, підтвердили, що позначивши гроші аерозолем «Світлячок» конкурсант передав їх лікарю. Одразу після цього до лікарні ввійшли співробітники прокуратури та СБУ.

У присутності понятих був проведений обшук кабінету Григорія Зленка. В ньому і виявили ці гроші — вони зберігались у шафі, сховані у взуття. При просвітлюванні ультрафіолетом правоохоронці виявили світіння на купюрах, шафі та на самому взутті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщини посадовець архітектурно-будівельної інспекції "погорів" на хабарі

Лікар визнав, що взуття його, але звідки там гроші — він не знає. Захист обвинуваченого звернув увагу на те, що на руках самого лікаря світіння не було, але свідки вказали, що в кабінеті був умивальник, тому лікар міг змити сліди аерозолю.

Враховуючи той факт, що у прокуратури є ще свідки, яких сьогодні не заслухали, суддя засідання — Андрій Антонов — оголосив перерву. Наступне засідання відбудеться 28 жовтня о 10 годині.

Нагадаємо, що григорій  Зленко тривалий час працював лікарем у Гребінківській центральній районній лікарні.

Схожі матеріали:
👁 1388
Категорія: Полтавщина
Теги: полтава, хабар, Зленко




Всього коментарів: 1

0
1 elena123   (06.10.2016)
Та  невже в Полтавi менти такi ЛОХИ, що не зробили вiдеофiксацю передачi грошей?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ