Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.10.2015

Віталій та Світлана Білоножки зібрали у Гребінці повний зал глядачів


Їх називають найромантичнішою зірковою парою української естради


Віталій та Світлана Білоножки, ГребінкаЇх називають найромантичнішою зірковою парою української естради. Мелодія їхніх закоханих сердець звучить в унісон уже кілька десятків років.

23 жовтня 2015 року, у Гребінці відбувся концерт за участі Народних артистів України Віталія і Світлани Білоножків та дуету Анісімових.

Разом із зірковим подружжям Білоножків на сцені Гребінківського будинку культури виступала як бек-вокалістка їхня невістка Марина, дружина старшого сина Георгія.

Артисти дали понад годинний концерт.

Світлана Білоножко – народна артистка України. Народилася у Дніпропетровській області. Навчалася в Дніпропетровському театральному училищі. Працювала у Київському театрі оперети, потім – диктором телебачення. Закінчила Київський інститут театру і кіно ім. І. Карпенка-Карого. Після реорганізації телебачення разом із чоловіком Віталієм Білоножком запатентувала власну справу – фестиваль родинної творчості "Мелодія двох сердець".

Віталій Білоножко – народний артист України. Народився на Сумщині, у селі Слобода. Закінчив музичне училище, працював у Чернігівській філармонії, служив в армії – в Київському військовому окрузі – у десантних військах. Закінчив Київську національну консерваторію ім. П. Чайковського. Працював у Театрі естради. Понад двадцять років – соліст Національної телерадіокомпанії України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Певицу с Полтавщины наградили медалью «За заслуги» II степени от сотрудников СБУ

Любов та Віктор Анісімови народилися в м. Ніжині Чернігівської області. Їхні батьки не мали ніякого відношення до музики та співу, однак були щиро закохані в українську пісню.

По закінченні Київського естрадно-циркового училища з початку 80-х років працювали в Тернопільській філармонії. З 1981 року брали участь у багатьох конкурсах,фестивалях,неодноразово iх пiснi звучать по радiо, телебаченю.
 


В 1983 році брат і сестра стали лауреатами Всесоюзного пісенного конкурсу в Ялті, а також завоювали друге місце на конкурсі артистів естради України в Чернівцях (в номінаціі вокально-інструментальний жанр!). На 1985 рік приходиться найбільший успіх Анісімових - третє місце на телевізійному конкурсі "С песней по жизни" та спеціальний приз Міністерства культури СРСР - запис платівки на фірмі "Мелодії" (правда тільки міньйон).




Любов та Віктор ставали лауреатами ще кількох фестивалів ("Молоді голоси", XII Всесвітній фестиваль молоді) і згодом були удостоєні звання Заслужених артистів України. В кінці 80-х Анісімови перебралися у Вінницьку філармонію, а також записали свій найбільший хіт - пісню Сергія Бондаренка "Загадаю бажання". Восени 1994 року канадська фірма "Євшан" випустила два компактдиски "Спогади і мрії" та "Золота осінь" на яких зібраний весь 10-ти річний доробок дуету. А на батьківщині касетку Анісімових "Молитва кохання", лише через три роки, випустило МО "Гарба".
 

В 2002 році лейбл "МЕД" випустив CD-збірник дуету Анісімових"Краще"
 






Схожі матеріали:
👁 2526
Категорія: Культура
Теги: артисти, Любов та Віктор Анісімови, Віталій та Світлана Білоножки, концерт, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ