Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.06.2023

Житель Гребінківщини проведе за ґратами 3 роки за крадіжку чужого майна


Чоловік, який майже три роки був у розшуку поніс покарання за вчинений злочин у виді позбавлення волі


Житель Гребінківщини проведе за ґратами 3 роки за крадіжку чужого майнаОбвинувальний акт відносно 32-річного жителя Гребінківщини за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням в житло, вчинене повторно, іще у листопаді 2020 року було скеровано до Пирятинського районного суду Полтавської області для розгляду по суті.

Після чого, чоловік з метою уникнення притягнення до кримінальної відповідальності, не бажаючи нести  покарання за вчинене, почав переховуватися від органів правопорядку та суду.

Проте, в подальшому, в ході оперативно-розшукових заходів, правопорушника було розшукано та на підставі ухвали слідчого судді обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Органом досудового слідства гребінчанин звинувачувався у тому, що він на у квітні 2020 року, шляхом виймання віконного скла,  через вікно проник до будинку потерпілої, розташованого в м. Гребінка Полтавської області, де умисно та таємно, з корисливих мотивів, викрав пральну машинку марки «LG», вартість якої згідно висновку судової товарознавчої експертизи становила 3400 грн., зник з будинку з викраденим майном таким чином, спричинивши потерпілій майнову шкоду на вказану суму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині чоловіка судитимуть за шахрайство

01 червня 2023 року судом ухвалено у справі вирок, яким визнано чоловіка винуватим у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, та призначено йому покарання у виді 3-х років позбавлення волі.

Підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні здійснювалося прокурорами Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури.

За інформацією Пирятинського відділу
Лубенської окружної прокуратури


Схожі матеріали:
👁 600
Категорія: Події
Теги: Гребінка, пральна машинка, Крадіжка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ