Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.08.2021

Житель Полтавщини створював дитячу порнографію та ґвалтував 6-річного хлопчика


Кіберполіція викрила жителя Полтавщини у зґвалтуванні хлопчика та створенні дитячої порнографії


Житель Полтавщини створював дитячу порнографію та ґвалтував 6-річного хлопчикаЗловмисник вчиняв розпусні дії відносно 6-річної дитини та фільмував це на телефон. За скоєне фігуранту загрожує до 15-ти років ув’язнення.

До кіберполіцейських надійшла інформація від Генерального секретаріату Інтерполу по боротьбі з дитячою сексуальною експлантацією щодо виготовлення на території України протиправного контенту за участі неповнолітнього.

В ході слідчих і розшукових дій працівники Департаменту кіберполіції спільно зі слідчими Дарницького управління поліції Києва та Департаментом міжнародного поліцейського співробітництва встановили особу фігуранта.

27-річний житель Полтавської області упродовж тривалого часу ґвалтував та вчиняв розпусні дії відносно малолітнього хлопчика. Також фігурант створював фото та відеоматеріали у процесі злочину.

Згідно із висновком експерта Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, протиправний контент належить до дитячої порнографії. Потерпілому на момент вчинення злочину було 6 років.  

В оселі зловмисника правоохоронці провели обшуки. Вилучено мобільний телефон, планшет, жорсткий диск і системний блок. До проведення обшуків також було залучено батальйон тактико-оперативного реагування патрульної поліції Полтавщини.

Кіберполіція викрила жителя Полтавщини у зґвалтуванні хлопчика
 

Під час попереднього огляду вилученої техніки виявлено понад 500 файлів дитячої порнографії, 127 з яких створені безпосередньо фігурантом за участю потерпілого хлопчика.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) та ч. 1, ч. 3 ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку загрожує до 15-ти років ув’язнення.
 

Процесуальне керівництво здійснює Дарницька окружна прокуратура Києва.
 

Кіберполіція викрила жителя Полтавщини у зґвалтуванні хлопчика

Департамент кіберполіції Національної поліції України


Схожі матеріали:
👁 713
Категорія: Події
Теги: ґвалтування, порнографія, Кіберзлочини, дитяча порнографія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ