Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.03.2022

«Арсенал» зробив першу пропозицію щодо трансферу Лаутаро Мартінеса


Лондонський «Арсенал» зробив перший запит про трансфер аргентинського нападника «Інтера» Лаутаро Мартінеса, повідомляє Mirror.


вартість футболіста Лаутаро Мартінеса в 70 мільйонів євро

Наступний матч «Інтеру» запланований на 3-є квітня з «Ювентусом» в рамках італійської Серії А. Зустрічаються практично рівні команди, «Інтер» займає третє місце з 60 очками, «Ювентус» опинився на сходинку нижче і має 59 очок. Тому, щоб зробити вигідну ставку на цей матч, слід звернути увагу на промокоди, які пропонують букмекери. У такому випадку, зроблена ставка стане ще прибутковішою. За посиланням можна знайти кращі промокоди, які пропонують БК - https://metaratings.ru/bonuses/promokody/.

24-річний Мартінес у 39 матчах нинішнього сезону забив 16 голів за італійський клуб. Його контракт з «Інтером» закінчується в 2026 році.

Портал Transfermarkt оцінює вартість футболіста Лаутаро Мартінеса в 70 мільйонів євро. За інформацією видання, «каноніри» також обговорювали з агентом гравця можливий перехід до літнього трансферного вікна.

Незважаючи на те, що кілька місяців тому Мартінес домовився про продовження контракту, італійський клуб готовий розлучитися зі своїм гравцем, якщо надійде пропозиція близька до оцінюючої суми.

Раніше повідомлялося, що на Мартінеса вже претендує мадридський «Атлетіко».

Схожі матеріали:
👁 805
Категорія: Прес-реліз
Теги: італійський клуб, матч «Інтеру», Мартінес, Ювентус, футболіст Лаутаро Мартінес




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ