Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.06.2023

Довідники компаній – місце зустрічі постачальників із покупцями


Довідники – це недооцінений ресурс, який працював завжди


довідник компаній

Інтернет - це великий довідник, в якому можна знайти практично все, що завгодно. Сучасні користувачі вже давно не гортають паперові каталоги, а користуються довідниками виключно в Інтернеті. Наприклад, дуже корисними для бізнесу стали довідники по компаніях, наприклад tops.com.ua.

Чому довідники компаній популярні

Популярність каталогів у глобальній мережі обумовлена багатьма факторами, взяти, наприклад, поповнюваність. Дані каталоги компаній дуже часто поповнюються і модеруються, що не скажеш про їхні паперові предки. У компанії вносяться коригування, поповнюється описова частина та перелік пропонованих товарів та послуг. Картки також можуть видалятися якщо вони не несуть корисної інформації або з часом стали недостовірними або застарілими.

Переваги:
  • пошук за ключовими словами;
  • сортування за містами;
  • корисний постачальникам та покупцям;
  • хороше доповнення SEO просування;
  • наявність модерації;
  • актуальність даних;
  • додаткова сторінка в Інтернеті;
  • недооцінений ресурс, яким потрібно скористатися.
Пошук за довідником – ще один великий плюс електронних каталогів. Для пошуку необхідно всього лише ввести пару слів, що вас цікавлять, і дані вже «на долоні». Думаємо в тому числі через це наш світ став таким швидким і людині вдається зробити десятки справ за короткий проміжок часу.

Каталоги компаній можуть сортувати містами і вам не доведеться постійно користуватися пошуком. Наприклад, цей каталог – «списокфірм.рф», він сортує компанії по містах і щоб вам знайти компанії Москви достатньо перейти на однойменну сторінку серед списку.

Ці майданчики задовольняють потреби покупців та постачальників. Тут кожен знайде щось корисне та цікаве. Добре якщо майданчик поповнюється виключно самими компаніями, так можна відшукати ексклюзивні контактні дані, які ви не знайдете на ресурсах, що нескінченно копіюють інформацію зі сторонніх сайтів. Це і є ще один вагомий плюс!

Корисне доповнення до просування компанії

Сьогодні не секрет, що такі пошукові системи як Google і Yandex звертають увагу на згадки компаній в Інтернеті. Чим частіше в хорошому ключі згадується назва компанії, тим більше шансів, що її сайт буде піднятий у пошуку. Також потрібно обов'язково врахувати, що якщо у картці компанії довідника можна вказати ще й офіційний сайт компанії, це стане великим плюсом.

Модерація довідника – показник якості!

Важко на сьогоднішній день уявити каталог компаній без модерації, але, на жаль, буває таке. Наявність модерації в каталозі є показником якості розміщеної інформації. Такий ручний «фільтр» дозволяє не пропускати бездумно розміщувану та марну інформацію. Чим якісніший каталог, тим більше шансів отримати з нього нових клієнтів.

Ще один міні-сайт

Використовуючи безкоштовне або недороге розміщення в довіднику, ви отримуєте ще одне потенційне джерело отримання клієнтів. Вам не потрібно підтримувати сервер ресурсу, стежити за його просуванням – просто розмістіть інформацію про свою компанію і насолоджуйтесь. Хіба вам завадить ще одна сторінка про ваші товари та послуги в Інтернеті?

Недооцінений ресурс

Довідники – це недооцінений ресурс, який працював завжди. До цих пір SEO компанії пропонують прогнати вашу компанію по мережі довідників, мабуть вони все ж таки щось знають! Але не потрібно піддаватися на їх умовляння, адже лише індивідуальна та якісна інформація цікавить пошукові системи та користувачів. Не дозволяйте сторонній людині, яка не володіє всім обсягом знань про вашу компанію, писати комерційну пропозицію для картки фірми.

Доручіть цю справу фахівцеві або в ідеалі займіться цим самостійно. Краще розмістити одне якісне комерційне у довіднику, ніж десятки однотипних текстів, що не залучають, на різних майданчиках. Для кожного ресурсу необхідно писати свій власний текст, який не розміщувався раніше. Так ви зможете значно підвищити шанси індексації картки пошуковими системами.

Не пропустіть шанс отримати нових клієнтів зі сторонніх ресурсів!

Схожі матеріали:
👁 1105
Категорія: Прес-реліз
Теги: Довідник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ