Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.02.2024

Як вибрати найкращий настільний кулер для води


Кулер на столі — це можливість завжди мати під рукою прохолодну кришталево чисту воду


Настільний кулер для води — невеликий побутовий прилад для охолодження та подачі питної води, який встановлюється безпосередньо на робочому столі, тумбі чи іншій горизонтальній поверхні.

Основна перевага настільного кулера — його компактність, зручність та мобільність. На відміну від великих та важких підлогових моделей, легко переміщується і не займає багато місця.

Кулер на столі — це можливість завжди мати під рукою прохолодну кришталево чисту воду. А для багатьох офісних працівників ще й запорука продуктивності, адже регулярне вживання води допомагає краще зосередитись і менше втомлюватись.

настільний кулер для води

Типи та характеристики

Існує кілька основних варіантів настільних кулерів для води, які відрізняються системою охолодження та додатковими функціями:

  1. Без охолодження і нагріву. Найпростіші моделі, вони лише подають воду за кімнатної температури.

  2. Тільки з нагрівом. Дозволяють нагрівати воду до температури 85-95 градусів. Зручно для приготування гарячих напоїв.

  3. З електронним охолодженням. Найпоширеніший тип, який підтримує знижену температуру питної води на рівні 10-15 градусів.

  4. З компресорним охолодженням. Є потужнішими: забезпечують льодову температуру води до +5 градусів за допомогою компресора.

  5. З висувною пляшкою. Додатково оснащені великою ємністю на 10-18 літрів, яка може розташовуватись окремо у шафі чи на підлозі.

Інтернет-магазин «Кулерова» має доволі широкий вибір техніки, яка дозволить забезпечити водою як приватний будинок чи квартиру, так і офісні приміщення.

Фактори вибору кулера відповідно до потреб

По-перше, треба вирішити, чи потрібна вам система охолодження води. Якщо достатньо звичайної температури, можна обійтися простою моделлю. Для прохолодної води знадобиться кулер з електронним чи компресорним охолодженням.

По-друге, місце встановлення та призначення — для дому чи офісу, яка кількість людей буде ним користуватися. Від цих характеристик залежатимуть потрібні об'єм, потужність та функціонал кулера.

Ще один нюанс — чи важлива функція додаткового нагрівання води до +95 градусів, яка стане в пригоді при приготуванні гарячих напоїв.

Не варто забувати і про зовнішній вигляд: дизайн і габарити мають гармонійно вписуватися в інтер'єр.

І звичайно, при плануванні варто чітко усвідомлювати власний бюджет, адже вартість кулерів буває як 2, так і 15 тисяч гривень.

настільний кулер для води

Критерії пошуку 

Кулерова Funky Company пропонує техніку широкого спектра для різних потреб та користувачів.

Кулери без охолодження та нагріву

Головне тут — бюджет та мінімалізм. Якщо вам потрібна просто вода без температурних вимог – саме такі моделі будуть оптимальним вибором. Зверніть увагу на матеріал і якість виготовлення диспенсера та піддону.

Кулери з функцією нагріву

Тут до уваги береться потужність нагрівача та можливість налаштування потрібної температури. Додатково оцініть безпеку та стабільність функціонування нагрівача.

Кулери з електронним охолодженнямм

Головні критерії — споживання електроенергії, стабільність підтримання заданої температури води та інтенсивність її подачі. Перевірте рівень шуму при роботі кулера.

Кулери з компресорним охолодженням

Важлива потужність апарату: чим вище, тим нижча температура води і більший запас води. Також зверніть увагу на наявність систем захисту головних механізмів та вузлів.

Не забувайте також про зовнішній вигляд та ергономічність кулера, адже він буде на вашій кухні чи робочому місці щодня.

Якщо ви визначилися з оптимальною для вас моделлю кулера, радимо придбати її саме в перевіреному інтернет-магазині «Кулерова». Адже тут гарантована якість кожного товару від виробника, швидка доставка, зручні способи оплати.



Схожі матеріали:
👁 211
Категорія: Прес-реліз
Теги: кулер для води, для води, настільний кулер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ