Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.06.2023

Касовий апарат MG-V545T у Києві від виробника за вигідною ціною


Фіскальне та торгове обладнання за вигідними цінами


MG-V545T – добре відомий серед представників малого та середнього бізнесу касовий апарат, який не можна назвати новачком на ринку. Він знайшов своє застосування у торгівлі, у сфері реалізації послуг. Досить часто MG-V545T застосовується у закладах громадського харчування, рідше – при прийомі платежів різного характеру.


Касовий апарат для ФОП MG V545T у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі

Незважаючи на доступну ціну, девайс має досить потужні експлуатаційні та технічні характеристики. За багатьма параметрами MG-V545T не поступається дорожчим моделям або пристроєм аналогічного цінового діапазону.

Особливості MG-V545T:

  • вбудована пам'ять для запам'ятовування товарів на 20 тисяч позицій;
  • вбудовані порти для підключення вагів або іншого додаткового обладнання, у тому числі сканерів та грошових скриньок;
  • вбудований принтер відомого бренду Seiko для швидкого друку чеків гарної якості;
  • зручна та проста у використанні клавіатура девайса, яка легко очищається універсальними засобами для чищення;
  • простий та зрозумілий інтерфейс для касира-продавця.

Важливий плюс ККА MG-V545T – пристрій підтримує роботу з п'ятьма групами оподаткування, включаючи підакцизну продукцію. Містка фіскальна пам'ять дозволяє зберігати великі обсяги даних про продаж до 7 років.

Де купити надійні касові апарати для ФОП у Києві, Одесі, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові та містах України з гарантією?

На сайті нашого інтернет-магазину rro24.com.ua ви можете купити MG-V545T з додатковим wi-fi-модулем. Якщо в торговому залі немає кабельного підключення інтернету, wi-fi модель дозволить без проблем експлуатувати пристрій.

Типові моделі MG-V545T працюють від мережі або від АКБ ємністю 2 тисячі мАг. При цьому дані про заряджання пристрою відображаються на екрані касира. Графічний індикатор має вбудоване підсвічування для зручності експлуатації ККА.

Для комфортної експлуатації пристрою виробник передбачив можливість підключення касової машини до ПК за допомогою USB кабелю. Інсталяція драйверів проводиться автоматично. Інструкції з експлуатації та налаштування обладнання йдуть у комплекті.

Фіскальне та торгове обладнання за вигідними цінами від інтернет-магазину rro24.com.ua

Хочете купити недорогий, але функціональний та зручний у використанні касовий апарат? Зверніть увагу на ККА MG-V545T за посиланням https://rro24.com.ua/ua/fiskalnoe-oborudovanie/kassovye-apparaty/kassovyj-apparat-mg-v545t від інтернет-магазину RRO24. Наші консультанти готові надати вам безкоштовну консультацію та оформити замовлення. Ви можете придбати касові апарати, а також фіскальні реєстратори, принтери чеків та іншу техніку для вашого бізнесу за найвигіднішими цінами.



Схожі матеріали:
👁 235
Категорія: Прес-реліз
Теги: Фіскальне обладнання, торгове обладнання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ