Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.03.2017

Короваївська школа: З досвіду роботи


У програмі семінару і виступ-презентація з досвіду роботи вчительки Овсюківської ЗОШ


Короваївська школа: З досвіду роботи17 березня в Короваївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  відбувся семінар вчителів української мови та літератури на тему «Розвиток інформаційних компетентностей учнів засобами інноваційних технологій».

З результатами роботи по реалізації цієї проблеми ознайомили колег учителі української мови та літератури Лисенко Тамара Петрівна та Могила Руслан Валерійович.

Гості оглянули виставку вишивок  учительки-пенсіонерки Бутенко Раїси Петрівни, заступника директора з навчально-виховної роботи Омельченко Наталії Петрівни, учнів школи.

Вразила виставка власних літературних творів  випускника школи, викладача Переяслав-Хмельницького педагогічного університету Сороки Сергія Володимировича, якого, на жаль, немає вже серед нас.

Була представлена презентація учнів «Образ жінки-матері в українській літературі» та літературно-музична  композиція «Вона  -  любов, вона – печаль і втіха…»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Березівська школа: Шевченківські дні

У програмі семінару і виступ-презентація з досвіду роботи вчительки Овсюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Середи Ксенії Василівни. Перед присутніми виступила завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Бігун Наталія Олексіївна.

На закінчення вокально-інструментальний ансамбль «Зорепад» подарував присутнім кілька пісень, а танцівники – запальний танок.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, Однокласники, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.



Короваївська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1189
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінківщина, шкільний екран, семінар, Короваї




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ