Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.06.2023

Металокерамічна коронка – ідеальний формат протезування зубів


Відновлення зубів після їхньої втрати є важливим елементом комфортного життя людини


Металокерамічна коронка

Відновлення зубів після їхньої втрати є важливим елементом комфортного життя людини. Наявність великої кількості технологій такого відновлення дозволяє вирішити проблему вже й зараз, до того ж, є варіанти під різний бюджет. Найбільш простим, ефективним та стандартним рішенням є встановлення металокерамічної коронки.

Цю процедуру готові виконати стоматологи з клініки «Дантист». Професійне встановлення металокерамічної коронки у Дніпрі дозволить відновити жувальну функцію та естетику посмішки. Конструкція передбачає наявність металевої основи та керамічного покриття. Такий протез вважається довговічним та багатофункціональним.

Переваги коронок

Незважаючи на багато альтернативних варіантів, металокерамічні коронки використовуються досі.

Серед їхніх переваг потрібно виділити кілька фактів:
  • Естетичність. Завдяки професійному підбору кольору коронки вона практично не відрізнятиметься від інших зубів, імітуючи наявність всіх «рідних» зубів;
  • Безпека. У роботі застосовуються перевірені матеріали, які не будуть викликати відторгнення чи алергічні реакції;
  • Довговічність. Правильний та своєчасний догляд гарантує службу коронки понад 10 років;
  • Вартість. Більш ніж доступна ціна порівняно з імплантацією та цирконієвими коронками.
Коронку потрібно встановлювати за надмірного пошкодження зубів, при неможливості виконати пломбування, а також за повної відсутності одного із зубів. У такому разі встановлення коронки відбувається на заздалегідь встановлений імплантат.

Різновиди коронок

Пропозицій від стоматології «Дантист» чимало, тому на вибір допускається кілька варіантів виконання коронок з використанням різних матеріалів:
  • недорогоцінні метали (прості елементи, здатні відновити естетику та гарантувати довговічність, тому такі коронки встановлюються на жувальні зуби);
  • золотокераміка (основою є сплав золота 85%, але також є включення паладію та платини, згодом матеріал не окислюється, і не викликатиме алергічних реакцій);
  • титановий сплав (через легкість матеріалу такі коронки можна використовувати для створення довгих мостів, відновлюючи цілий зубний ряд).
Професіонали своєї справи з клініки «Дантист» проведуть ретельний огляд та запропонують пацієнтам ідеальні варіанти. Використовуючи сучасне обладнання та якісні інструменти, результатом можна буде здивувати навіть найвибагливіших пацієнтів.

Схожі матеріали:
👁 228
Категорія: Прес-реліз
Теги: Металокерамічна коронка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ